همسرم وسواس شدید داره کمک کنین
سلام ب همه.طاعاتتون قبول.من حدود یک ساله همدردیو میخونم و خیلی خیلی از مشکلاتم باهمسرم به لطف خدا حل شده به غیر از یکیش و اونم وسواس همسرم.همسرم زندگی خیلی سختی داشته و حدود 15 سال تنها زندگی کرده.براهمین وسواس گرفته ما تو عقدیم.پدرش یهو فوت کرد و وسواسش تشدید شد.نمونه هاشو میگم.اصلا دست ب پریز نمیزنه.در ماشین و با پا میبنده.برای هر نماز باید بره دوش بگیره.حمومش زیر یه ساعتو نیم نمیشه.مدام تو صورت من دنبال جوش و...میگرده که خونی نباشه.وقتی منزل ما میاد مدام سوال میکنه ک بشقاب تمیزه میوه تمیزه و...ابروی منو جلو خونوادم برده.جایی دسشویی نمیره.مدام گوشی و عابربانک وهمه چیشو میشوره.مشکل اصلیم اینه اولا قبول داشت و ممیگفت چون تنهام اینجوریه تو محبت کن درست میشه.سر مشکلات دیگه مون که مشاوره رفتیم گف باید قرص بخوره اما دیگه مشاوره نیومد.الانم اصلا قبول نمیکنه و میگه بقبه کثیفن من فقط تمیزی و رعایت میکنم و اصلا وسواس ندارم.دیگه واقعا خسته شدم.از یه طرف دوستش دارم از یه طرف از اینده میترسم.چون میدونم عین یه ناظم میخواد مدام سوال کنه و کلافه ام کنه.چیکار کنم که قبول کنه و بیاد برای درمان؟ توروخدا اگر راهکاری دارین بدین.من خیلی از مشکلات دیگه ام رو همینجا حل کردم و الان فقط این مورد داره ازارم میده و از همسرم متنفرم میکنه.صحبت منطقی هم فایده نداره چون هزار توجیه و دلیل میاره برا کارای افراطی رو اعصابش.