-
تو جز کدوم ها هستی؟
[/size]آدما سه گرو ه اند......!!:305 1.کسانی هستند که ازشون باید مشق نوشت. 2. افرادی هستند که ازشون باید جریمه نوشت. 3. و بعضی هاشون رو باید آن قدر بخونی تا که بفهمی شون........ فکر می کنی جز کدام گروه باشی؟ 1یا2یا3 امیدوارم جز هر گروهی هستی موفق باشی.:46:
-
RE: تو جز کدوم ها هستی؟
سلام
به نظر من هیچ کس صرفاً و فقط 1 یا 2 یا 3 نیست . من (به نظر خودم) تلفیقی از 1 و 2 ام ، نمی دونم کدومش بیشتر.
-
من جزء 4 هستم.
معلمی که هم مشق میده
هم جریمه میده
و هم هرچقدر که بخونیش آخر هم نمی فهمیش
-
فکر کنم من تلفیقی از 1 و 3 باشم.
خودت جز کدوما هستی؟
-
-
میشه بگی چرا این فکرو میکنی؟
البته اگه دوست داری بگو
مرسی
-
-
ولی من فکر میکنم گروه 2 باشم چون ادم با ارزشی نیستم که بقیه ازم مشق بگیرن با اینکه پیچیده هستم هم دلیلی نمیبینم لازم باشه کسی مرورم کنه
-
سپیده نوشته چرا این فکرو میکنی؟ خوب من از گروه سوم هستم چون هیچ کس در نگاه اول منو نمی شناسه و رفته رفته تازه میتونه بفهمه من چه الگو ها ورفتارهای دارم. یعنی خودم این راهو انتخاب کردم . چون دوست ندارم کسی از همون اول متوجه خصوصیاتم بشه بخصوص متوجه احساساتم. sepide1990هم نوشته من آدم با ارزشی نیستم اشتباه نکن اگه از گروه دومی خیلی با ارزشی چون تو می تونی با شکست هایی که کسب کردی دیگران رو هدایت کنی چون تو همه راه ها رو رفتی. هر سه گروه باارزشن .
-
من خودم فكر ميكنم كه جز گروه 2 باشم يعني اونقدر اشتباه توي زندگيم داشتم ( حتي اشتباهات دانسته ) كه همه بايد بخونن و درس بگيرن كه اشتباهاتي كه مرتكب شدم رو انجام ندن
موفق باشين