قهر شوهرم و ناامیدی من از زندگی
سلام دوستان.
شوهرم چند روزه باهام قهر کرده . قهرمون سرچیزای الکی بوده. باهم بیرون رفتیم سر ی چیز الکی من ی چیز گفتم سرم داد زد من ناراحت شدم بعدش ازم عذرخواهی کرد ولی من بازم همچنان ناراحتت بودم
من اخلاقم طوریه که با کوچکترین داد ناراحت میشم و دیر از دلم بیرون میره.شوهرم هم همین اخلاقو داره بعد حدودا نیم ساعت باهاش صحبت کردم و ی طوری از دلش دراوردم. تا ی مدت خوب بودیم بعد در راه برگشت باز دوباره ایشون برا من ناز اورده و بی محلی میکنه من از این رفتارش ناراحت شدم بعد مدتی که دیدم محل نمیده منم بهش بی محلی کردم همینطور این ماجرا ادامه پیدا کرد که ایشون خوب شد باز من ناراحت بودم تا موقعی که منو رسوند خونمون با یک حالت پرخاشی بهم گفت از ماشینم برو بیرون و بهم گفت من پسرم برا من مهم نیست تا پای طلاق پیش بره من کوتاه نمیام تو باید کوتاه بیای همین گفت و رفت الان از همون موقع نه پیامی نه زنگی هیجی بهم نداده. دو ماه اول عقدمون من ناراحت میشدم سریع میومد عذرخواهی میکرد الان که اصلا اینطور نیست. واقعا نمیدونم تا کی میخاد ادامه داشته باشه. هردومون مقصریم من هم نباید ادامش میدادم. اگه این حرف آخرش نمیزد من بهش زنگ میزدم من از این برخورد اخرش خیلی ناراحت شدم اینکه پای طلاق اورد آخه مگه چه اتفاقی افتاده که این به من میگه. نمیدونم چیکار کنم.