نوشته اصلی توسط
زهرا25
سلام و خسته نباشید به همه عزیزان.
دختری هستم 25 ساله که بخاطر مشکلاتی که داشتم تو یک سایت ثبت نام کردم و اونجا با یک آقایی آشنا شدم که ملاکاشون از نظر من خیلی خوب بود.بهم دیگ شماره دادیم و حرف زدنمون شد از طریق اس ام اس.از اونجایی که طریقه آشناییتمون خوب نبود نمیتونستم بهشون کامل اعتماد کنم بخاطر همین وسط حرفامون ازشون خواستم که مکان نماشونو روشن کنن تا منطقه ای که گفته بودن و نشون بده که البته همونم بود.از نظر منطقه ای من و ایشون یکم فرق داریم ما یکم پایین حساب میشیم اولش بهشون گفتم که فاصله طبقاتی داریم ولی گفتن این چ حرفیه مهم منو شماییم.راستش اول آشناییمون هم من و هم ایشون بیشتر در مورد خانواده هامون صحبت کردیم ن ایشون از ملاکاشون حرف زدن ن من تا اینک قرار ملاقات گذاشتیم و تو ملاقات اولمونم بیشتر حرف ها در مورد مسائل کاری بود وقتیم که خواستیم از هم جدا شیم ایشون گفتن که ممنون تشریف آوردین نمیدونم اینو میشه پایه ن خودمون حساب کرد؟
تا دو روز خبری نشد و من خودم پیام دادم تا یه طورایی نظرشونو بپرسم ولی چیزی نگفتن و حرف از ملاکا شد ک ایشون فقط گفتن برام حجاب انقدرا معنی نداره نمیگم بی حجاب باشه ولی مهم نیست و تمام.ولی من از ملاکام بهشون توضیح دادم ایشوم تایید میکردن تا اینک چن روز گذشت و ی سری ایشون بهم پیام دادن و در حد احوالپرسی و تبریک روز مرد بود و تمام بعدشم که من دوباره بهشون پیام دادم تا بطور قطعی نظرشونو بپرسم.راستشو بخوایین ما ت سایت قرارمون این بود ک تا زمانی ک باهم حرف میرنیم سایت نریم.ولی وقتی رفتم و چک کردم دیدم دقیقا قبل از اون روزی که من باهاشون صحبت کنم و نظرشونو بخوام رفته بودن ولی از زمانی که باهاشون شرو کرده بودم ب حرف زدن دیگه نرفته بودن.منم وقتی دیدم رفتن واقعا ناراحت شدم گفتم بزار بپرسم نظرشونو بالاخره یا اره یا ن نمیدونم اصرار من باعث شد یا چی ک دوباره گفتن ممنون ک تشریف اوردین وقتی اینو گفتن منم خدافظی کردم و تمام.اما بعد از دو هفته یا بیشتر ایشون دوباره پیام دادن البته احوالپرسی و جک بود خیلی تعجب کردم وقتیم بهشون گفتم گفتن خواستم یه حالی ازتون بپرسم؟
منم گفتم ممنون شما لطف دارین که دوباره سکوت کردن
بنظرتون این فرد میتونه نظرش مثبت باشه؟؟ یا ن؟؟
خود من از ایشون بخاطر چیزایی ک ازشون تحقیق کردم خوشم اومده البته خودشون نمیدونن.چون وقتی داشتم از ملاکام میگفتم بهشون گفتم علاقه ی دو طرف داشتن خیلی برام مهمه ک ایشون پرسیدن بهم علاقه دارین ک من گفتم نمیشه جواب نظر شما مهم.نمیدونم چرا انقد سکوت میکرد و چیزی رو بروز نمیداد. ممنون میشپم راهنماییم کنین.