نوشته اصلی توسط
شمیم الزهرا
سلام همدرد عزیزم
منم عینکی هستم اما شماره خیلی بالاتر! و حدود 12 ساله عینک میزنم با این تفاوت که دکتر بهم گفت به دلایلی بهتره هیچوقت لیزیک نکنم... و این یکی از بدترین خبرهای زندگیم بود که تا زندم باید عینک بزنم.
من قبل ازدواج مرتب لنز استفاده میکردم و از عینک متنفر بودم و از همون ابتدای خواستگاری به همسرم و مابقی خواستگارا میگفتم عینکیم شمارمم بالاست ولی از عینک بدم میاد و لنز میزنم و پرسیدم از همسرم که میخواین یک بار با عینک منو ببینین؟ گفتن نه برام مهم نیست. اما از بعد ازدواج همسرم ازم خواستن که لنز کم بزنم (به خاطر ضررهاش) فقط تو مراسم های مهم لنز میزنم و بقیه جاها عینک و خیلیییی برام عذاب آوره
کاملا میفهمم چی میگی اما بلاخره تو یه روزی میتونی لیزیک کنی چون فقط مشکلت مالیه اما من که...
پس همیشه بدون یکی هست شرایطش بدتر از شماست و خدارو شاکر باش که شمارت اندازه من نیست و مشکل دیگه ای چشمت نداره و بلاخره روزی ان شاالله توان مالی هم پیدا میکنی و از شر عینک خلاص میشی
یک پیشنهاد برات دارم البته اگر واقعا بیرون همیشه لنز میزنی وقتی خواستگار اومد هم لنز بزن ولی از جلسه های دوم یا سوم یک بار عینک بزن تا با عینک دیده باشنت.من خودم چون هیچجا عینک نمیزدم واقعا جلو خواستگار هم نمیتونستم بزنم ولی اینکارو میکردمو به همشون هم میگفتم موضوعو.
ان شاالله بهترین همسر نصیبت بشه