میشه کسی که در زمان تجرد رابطه های دوستی زیادی رو تجربه کرده بعد از ازدواج به همسرش وفادار بمونه ؟؟
سلام دوستان خوبم
برای اینکه وقتتون رو نگیرم میرم سر اصل موضوع
از بین همکارام پسری ازم خواستگاری کرده. با توجه به اینکه مدت یک سال و نیم هست با ایشون کار میکنم بسیاری از ویژگیهای اخلاقیشون رومیشناسم
ااول اینکه میدونم بسیار انسان مهربان و دلرحم و اهل خانواده ای هست (اینرو از توجه و احترامی که به خواهرش داره متوجه شدم
)
از نظر تحصیلات و کار که کاملن هم سطح هستیم. فقط ایشون بسیار برونگرا و من کمی درونگرا هستم
مشکل اصلی که من با ایشون دارم اعتقاد عجیبی هست که بارها توی صحبتهاشون ازش شنیدم. معتقده پسر باید قبل از ازدواجش شینطت کنه تا چشم و دلش سیر بشه و بعد ازدواج کنه!! الانم احتمالن چون چشم و دلش سیره اومده خواستگاری من :))))
من واقعن نمیدونم قبلن چندتا دوست دختر داشته و اصولا دلم هم نمیخواد با پرسیدن چنین سوالی حرمت خودم رو بشکنم و اجازه بدم اون به راحتی در مورد گذشته اش حرف بزنه. از یکی از دخترهای همکار که سالهاست ایشون رو میشناسه سوال کردم گفت نه بابا این از این حرفا زیاد میزنه ولی کاری هم نمیکنه
و از اون پسرهاست که اگه به دختری اعتماد کنه دنیا رو به پاش میریزه . میگه رابطه های زیادی نداشته و اونهایی هم که بودن واقعن چون دختره قابل اعتماد نبوده بهم خورده
از اونجاییکه این اقا 31 سال سن دارند من نمیتونم انتظار داشته باشم که قبلن رابطه ای رو تجربه نکرده باشن حتی فکر میکنم به دلیل نیازهای اقایون تا حدی طبیعی هست ولی نگرانم که این رفتار بعدها هم ادامه پیدا کنه
مورد بعدی این هستش که خانواده من مذهبی و محجبه هستند البته من اینجوری نیستم ولی خانواده ایشون اصلن حجاب ندارن. نمیدونم با توجه به اینکه من خودم اهل حجاب نیستم این اختلاف چقدر میتونه اثرگذار باشه ؟؟