فشار عصبی و فکری در مورد کارم
سلام
دوستان در جایی مشغول کار هستم به عنوان شیفت شب و روز ها هم دانشگاه یعنی مجبورا براساس زمانی که داشتم این کار مساعد بودم برام منتها چون تجربه کاری در شرکت نداشتم الان به مشکلی برخوردم
1-حقوق هر ماه خیلی دیر پرداخت میشه 20 روز یا 15 روز بعدش
2-قول بیمه در ماه دوم هنگام استخدام رییس شرکت داده بود که الان یک ماه و نیمه بیمه نکرده و انروز تازه گفت 21ام هم حقوق میدم هم بیمت میکنم
اینم بگم درخواست میکنم مثلا حقوق بده یا بیمه من چی شد و هر دفعه بابت بیمه میگفت صبر کن یا میگفت باشه حقوق هم تازه دومین حقوق رو دارم میگیرم بعد دو سه روز
تنها من نیستم حقوقا رو به این صورت پرداخت میکنه ولی بابت بیمه بهم ناانصافی و ناحقی کرده چیزی هم نمیتونم بگم چون قراردادی هستم اونم بدای سه ماه
یعنی مدام توی ذهنم جمع تفریق میکنم که چرا سانس من اینه با وضع مالی بدی که دارم حقوقمو دیر میده امروز حتما بهشمیگم که حقوقمو زود بده چون لازمش دارم امروز نش فردا باز میگم بهش میگم چرا بیمه منو دیر اقدام کرد همه اینا رو تو ذهنم میبرم و میدوزم
معمولا میگن بسوز و بساز با این جور محیط ها و طرز پرداخت حقوق و این جور فشارات تا پخته تر شی باسابقه تر شی تا فردا مثلا در جایی دیگه باهات اینجوری نکنن و حرفتو راحت بتونی بزنی حالا من از یه بابت بابت تخصصی که دارم شرکتم و میخام تجربه عملی شه برام هرچند حقوقش 400 تومنه و خیلی کمه ولی این فشارات تو ذهنم خیلی خیلی اذیتم میکنه
یعنی از یه طرف با این پرداخت حقوقش و اذیتی که میشم انگیزه نمیمونه برای کار تو شرکت در صورتیکه من 90 مواقع تو شیفنم کارمو به نحو احسنت انجام میدم که اگه تو یه اداره بودم الان به عنوان کارمند برتر و نمونه انتخاب میشدم
نمیدونم نظر شما چیه من چطوری خلاص شم از این فشارات و فکرا ؟