نحوه برخورد با دوست صمیمی ام که با عشق قبلی ام ازدواج کرده
خسته نباشید
پسری 25 ساله هستم،چند سال عاشق دختری بودم و کمابیش با هم ارتباط عاطفی داشتیم،علی رغم اینکه بسیار واسه هم مناسب بودیم و به اصطلاح هم کفو بودیم بخاطر سهل انگاری و اقدام نکردن من،بعد از چندین بار جواب رد به خواستگاراش اخر سر به یکیشون(که از دوستانم بودند) جواب مثبت داد،در واقع الان با یکی از دوستان بسیار نزدیکم ازدواج کرده اند....
من تا مرز جنون کامل و از هم پاشیدگی هم رفتم جلو ،ولی خدا را شکر کار احمقانه ای نکردم....
قبلش اون دوستم میدونست که عاشق دختری هستم که اون هم میشناسه ولی مستقیم بهش نگفته بودم که کی هست( ولی شاید 50% خودش حدس زده بود--و الان مطمینم که فهمیده اخه واسه مراسم ازدوجش من رو دعوت نکرد).... بعد ازدواجش هم با هیچکدومشون مطلقا هیچ ارتباطی نداشتم ... ولی ناگزیر بعضی جاها هم دیگر را میبینیم..(و وقتی دختره رو میبینم جیگرم اتیش میگیره که چه ساده از دستش دادم)..
من این گذشته را میخام کاملا فراموش کنم الان سوال من اینه:
آیا باید با دوستم روابط صمیمانه قبلی رو دوباره برقرار کنم؟
در برخورد باهاشون چه رفتاری داشته باشم؟
میخواستم برای دوستم یه کادو واسه ازدواجش هدیه بدم..ایا اینکار درسته؟ و اگه درسته چی هدیه بدم (گل خوبه؟).
هدف من اینه که بفهمه من اون دختر رو فراموش کردم و اون ادمی نیستم که به کسی که ازدواج کرده فکر کنم.(اخه قبلش ما واقعا مثل دو برادر بودیم تا حدی که از بسیاری از اسرار هم خبر داشتیم و چند ماه قبل خواستگاری رفتنش هم میدونستم که میخاد بره خواستگاریش و غیر مستقیم بهش گفته بودم که میخام با اون دختره ازدواج کنم ولی الان شرایطش رو ندارم و گفته بودم که اگه اون بره خواستگاریش واسه هر دومون بد میشه)...
ببخشید طولانی شد...
ممنون میشم دوستان کمک کنند...
اگه سوالی هم بودم بپرسید که جواب بدم...