با همسرخواهرم که بی تربیت و منحرفه چه برخوردی داشته باشم؟!
سلام
من هر وقت تاپیک می زنم چند تا عزیز میاند کمک بقیه یا منو به غر زدن محکوم می کنند یا می گند قرص بخور و....
من الآن باردارم و دارویی نمی تونم مصرف کنم دکترم داروهامو قطع کرد چون تو وضعیت خطرناکی قرار دارم...
داماد من خیلی بی تربیته جلوی ما همسرشو بغل می کنه می بوسه کلانی فرض کنید خونه مامانم وقتی اینا هستند اروپاست... من و مادرم به کنار
پسرمم مدام اینجاست و تمامی صحنه ها رو می بینه
وقتی به خواهرم می گم بهم می گه چون شوهرت این مدلی نیست و محبت نمی کنه حسودیت می شه!!!
شوهر خودش 24 ساعت اینجاست !! حالا شوهر من یکی بخواد بیاد خواهرم جنجال به پا می کنه... الآن همسرم خیلی ناراحت شد خواهرم سلامش نمی کنه بی احترامی می کنه شوهرشم همین طور...ما شام و ناهارم حق نداریم بیایم...کم همسرم در حقش برادری کرد!!!!
این پسره وقتی صدام می کنه خواهرجون می خوام سر به تنش نباشه امروز بهش گفتم من خواهرت نیستم خدا نکنه برادری عین تو داشته باشم ... انقدر بی خیال و خونسرده اصلا انگار نه انگار !!! خواهرم جلوش اخمم کرد و بهم گفت نفهم و پررو...دلم می خواد دامادمو حرصش بدم اما بی خیاله...بخدا قلبم درد می کنه...تمام تنم می لرزه !!!!!
تمامی کارهای مادرم با همسرمه اصلا به این دامادشون کاری نمی دند...این پسره انقدر بی تربیته اصلا دست به سیاه و سفید نمی زنه...بی اجازه می ره خونه م رنگ خونه مو می بینه...
اصلا احترام همسرمو نگه نمی داره...مدام تیکه میندازه پسره ی گدا و بی کلاس!!!!!
فقط داره عشق بازی می کنه اونم جلوی ما!!! بی ادب خجالت نمی کشه...والا مرد انقدر شرور ندیدم صد رحمت به خروس!!!!
من امشب می رم خونه م...اما نمی شه که اصلا چشمم بهشون نخوره بعدشم پسرمم به هیچ وجه نمی تونم جلوشو بگیرم که نره...خلااصه که باهمیم...
چه جوری این داماد بی تربیت و آدمش کنم !!!!
لطفا وضعیتمو به من بازگو نکنید یعنی شماها بودید می تونستید این شرایطو تحمل کنید!!!
کاش جناب مدیر و فرشته مهربان واسم پست می گذاشتند هر چی بگند من قبول می کنم