در خواست مداوم پول از طرف خواهر شوهر !!!
سلام
خیلی خوشحالم که می تونم مشکلم رو اینجا بگم. امیدوارم بتونین کمک های خوبی به من بکنین:72:
مشکل من با درخواست های مکرر خواهر شوهرمه.
اون 5 سال از شوهرم بزرگتره و به خاط همین به خودش اجازه هر دخالتی رو میده.
من اصلا به دخالت هاش و اینکه تاثیر مستقیم روی تصمیمات شوهرم داره رو کار ندارم ولی یه مشکل اساسی که دارم اینه که هر ماه از شوهرم پول میگیره!!
این موضوع رو شوهرم به من نمیگه ولی ماشالله خانم انقدر اعتماد به نفس دارن که وقتی من هم کنار شوهرم هستم زنگ میزنه و درخواست پول میکنه!!!!!
من از حرف هایی که زده میشه متوجه میشم ولی از شوهرم نمیپرسم و اون هم به من حرفی نمیزنه. نمیپرسم چون میترسم جواب خوبی به من نده و بگه که چرا به تلفن من گوش میدی....
البته این هم بگم که ایشون قبلا کار میکردن ولی الان چون از کار کردن خوششون نمیاد کار رو سالهاست ول کرده. شوهرش هم کارمنده. ولی متاسفانه خانواده ی به شدت ولخرجی هستن که به قول خود شوهرم بدون حساب خرج میکنن و اصلا حواسشون به آینده نیست در صورتی که یه پسر دبیرستانی هم دارن.
حالا لطفا به من بگین من چطور میتونم با شوهرم صحبت کنم که این پولهایی که خرج خرید خیلی چیزهای بیهوده میشه رو نده؟؟؟؟
(میگم بیهوده چون به عنوان نمونه، قبل از عید که از شوهرم پول گرفت، عید یه دستبند بزرگ دستش بود که گفت واسه عید تازه خریدم!!!!!!!!!)