>>> او دروغ میگوید، فریبش را نخورید.....
به نام خــدا
سلام
در یک جامعه ایده ال ، افراد هرگز دروغ نمیگویند ، ولی متاسفانه ما انسانها ، در جوامع ایده ال زندگی نمیکنیم ، و بسته به ریخته شدن قبح دروغ در بین افراد جامعه ، ادمها برای انجام امور خود به دروغ متوسل میشوند ، معمولا بین قدرت داشتن و دروغ گفتن رابطه معکوس وجود دارد و غالبا انسانها برای پوشاندن نقاط ضعف و کاستی های خود از دروغ استفاده میکنند .
میگن وقتی فردی فریفته میشه ، دو نفر مقصر هستند ، کسی که فریب داده و اون کسی که فریب خورده ، پس از اونجایی که ما در جوامعی غیر ایده ال زندگی میکنیم ، ارتباط ما با افرادی که دروغ میگن ، اجتناب ناپذیر است، پس برای اینکه ما شریک یک فرد دروغگو نباشیم، بهترین کار یاد گرفتن راههایی برای تشخیص دروغ افراد و کشف حقیقت هست تا به راحتی در دام فریب یک دروغگو نیفتیم. علاوه بر این گاهی ما در ارتباطات مهم ، همیشه این علامت سوال رو داریم که ایا طرف داره به ما حقیقت میگه ؟ من چطور بفهمم واقعیت این موضوع چیه و.... گفتگوهایی که اگر طرف به ما دروغ بگه ، میتونه گاها لطمات و هزینه های زیادی به ما وارد کنه... نمونه این ارتباطات ، سوال و جوابهای جلسات خواستگاری ، سوال و جوابهای بین مادر و فرزندی که جدیدا رفتارهایش تغییر کرده، سوال و جوابهای بین مدیر و کارمند در جلسات کاری و....
یکی از کتابهایی کاربردی که در این زمینه وجود داره ، کتاب "هوشیار باشید و فریب نخورید " نوشته دیوید لیبرمن دارای دکترای روانشناسی و متخصص درمان از طریق هیپنوتیزم میباشد ...این تاپیک رو بیشتر برای معرفی کتاب ایجاد کردم و اگه فرصتی بود سعی میکنم به مرور و به اقتضای فرصت ، گزیده ای از بخشهای کاربردی کتاب رو قرار بدم تا مورد استفاده دوستان قرار بگیره.... بیش از 45 تکنیک در کتاب ذکر شده برای اینکه تشخیص بدیم ایا طرف دروغ میگه یا خیر و روشهای مختلف برای کشف حقیقت....
پ.ن: متاسفانه چون امکان دسترسی به قسمتهای مرتبط به کتاب رو نداشتم ، این تاپیک رو در بخش اخلاقی ایجاد کردم.