خیلی سردرگم هستم. لطفا کمکم کنید!
سلام به همه ی عزیزان
من عضو جدید هستم.
راستش چند سالی هست که با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کنم (حدود ۱۲ ساله) که دیگه واقعا تحمل ندارم.
نمیدونم دیگه باید چجوری با خدا حرف بزنم و چیکار کنم که مشکلاتم حل بشه. اونم مشکلایی که هیچ کدوم باعثش خودم نیستم. من فقط باید تحمل کنم. از بدهکاری شدید پدرم، وضع مالی که زمانی خیلی خوب بود ولی الان واقعا افتضاحه، مشکلات جانبی بسیار زیاد دیگه. از هیچکس توقع کوچکترین کمکی رو نداریم اما اقوام نه تنها کمک نمی کنن، با متلک و زخم زبون واقعا شرایط روحیمون رو از اینی که هست بدتر می کنن. تا می بینن کسی حاضر شده قدمی برای حل مشکلمون برداره، بلافاصله منصرفش می کنن. این واقعا انصافه؟ خدا رو خوش میاد؟؟
هی میگم امتحانه، باید صبور باشم. اما دیگه از تحملم خارج شده. به خاطر این مشکلات نه می تونم ازدواج کنم، نه درسم رو ادامه بدم (البته لیسانس گرفتم). به خاطر مشکلات مالی که داریم حتی نمی تونم با دوستانم بیرون برم ، چون پول یک ناهار دورهمی رو ندارم. نمی خوام خرج بتراشم. هر جا برای کار مرتبط با رشته ام رفتم به در بسته خوردم. حتی با تلفن بیشتر از چند دقیقه نمی تونم صحبت کنم که پول تلفن نیاد. تنها خرج من ماهیانه پول شارژ اینترنت هست که اگه اینم نباشه واقعا دیوانه میشم.
میگم حتما صلاح نیست ازدواج کنم، میگم باشه، میگم صلاح نیست درس بخونم میگم باشه، میگم صلاح نیست با کسی رفت و آمد داشته باشم میگم باشه، میگم صلاح نیست سرکار برم میگم باشه، خب پس من باید چیکار کنم؟ واقعا باید چیکار کنم؟
روحیه ام افتضاحه. ساعتی نیست که با بغض نگذرونم. به خاطر این مشکلاتی که داریم واقعا اعصابمو از دست دادم. حتی تمرکز برای خوندن چند خط کتاب ندارم. ( کتاب خوندن رو خیلی دوست دارم).
وقتی میبینم کسایی که به طور مستقیم و غیر مستقیم باعث این بوجود اومدن این وضع برای ما شدن خیلی خوب دارن زندگی میکنن، خیلی دلم میگیره. خدا چه طوری راضی میشه؟ اونوقت دخترای همینا بیان با بدترین حرفا آدمو تحقیر کنن. دیگه انقدر حرف شنیدم که فقط از خدا میپرسم مگه من چیکار کردم که باید لایق این حرفا باشم؟
به نظر شما من باید چیکار کنم؟ خواهش می کنم راهنماییم کنین! ممنون.