خاطرات دوران مجردي شوهرم باعث آزار من ميشه
سلام دوستان گلم من23 سال دارم و تقريبا يك سالي هست كه عقد هستم مشكل من اينه كه شوهرم براي من از خاطرات وروابطش با دختران در دوران مجرديش صحبت ميكنه وبعضا اين تعاريف با آب و تب فراوان همراه است و زماني كه من اعتراض مي كنم ميگه(( اين موضوعات مال گذشته است واينكه تو محرم راز مني واگه حرفم و به تو نزنم به كي بزنم))ولي من با شنيدن اين حرفها نسبت بهش احساس بي اعتمادي ميكنم لطفا راهنماييم كنيد
RE: خاطرات دوران مجردي شوهرم باعث آزار من ميشه
سلام شهامت عزیز...به نظر من حساسیت نشون نده....اون قضایا مال گذشتس....به نظرم بهتر تو این مواقع بگی گذشته ها گذشته....به شوهرت نشون بده گذشته اگه کاری کرده مهم نیست البته بهتر بود نمیکرد ولی آینده نباید همچین کاری کنه....میتونی احساستو واضح به شوهرت بگی...بگو از خاطرات مجردیت با دخترای دیگه که حرف میزنی من ناراحت میشم.. ولی به نظرم ناراحت نشو...اجازه بده خودشو تخلیه کنه...شاید به خاطر بعضی کاراش الان ناراحته این جوری میخواد خودشو خالی کنه خیال خودشو راحت کنه که شما به عنوان همسر از همه چیش خبر دارین...شاید به صورتی در برابر شما عذاب وجدان داره....با گفتن اون خاطرات از عذاب وجدان خودشونو راحت میکنن...به نظرم اصلا حساسیت نشون نده....اتفاقا بیشتر باهاشون صمیمی باش که همیشه حرفاشو بهتون بگه...موفق باشی.
عزيزم اصلا حساسيت نشون نده . اين خودش نشان دهنده اينه كه شوهرت به تو اطمينان داره .
اگه شما هم بخوايد مثلا" از خاطرات و روابط گذشته خودتون ياد كنيد چي ؟ عكس العمل اون چه جوره؟
اين حرفها ذهن آدمها رو خراب مي كنه و زن وشوهرها دوست ندارند خاطرات عاطفي گذشته همسرشون مرتبا" براشون تكرار بشه . به شوهرت بگو اتفاقا"هر رازي رو دليل نداره براي من فاش بكني . حالا هم كه بازگو كرده از اين به بعد سعي بكنه ديگه فراموش بكنه و توذهن خودش هم مرور نكنه .خودت هم زياد حساسيت نشون نده .شايد شوهرت با بازگويي ارتباطات گذشته مي خواد درصد مقبوليت خودش رو در بين بقيه دخترها به شما ثابت بكنه .بهش بگو بهش ايمان داري و دوست داري فكر كني تنها زني هستي كه وارد زندگي او شدي و گفتن اين رازها به قيمت از بين رفتن حس اعتمادت تمام مي شه.
سلام شهامت جان، اصلاً لزومي نداره كه ناراحت بشي. اون موضوع ها مال گذشته است و تو بايد خوشحال باشي كه شوهرت تو رو محرم خودش دونسته و اومده همه چي رو برات تعريف مي كنه. اين خودش يه نوع علاقه به تو است. اگر اين كارت رو ادامه بدي و شوهرت هم بفهمه بعداً ديگه چيزي رو نمي ياد برات تعريف كنه و اين به ضرر خودت و زندگيته. كاملاً به حرفهاش گوش كن و غم به دل راه نده عزيزم. موفق باشي.:46::46::46::46:
در ميان صحبتهايش مي توانيد بحث خود را پيش بكشيد و از علاقه او به خودتان مطمئن شويد. با يكبار امتحان مي توانيد براي هميشه مطمئن باشيد كه هيچ خطري زندگي شما را تهديد نمي كند و احساس دلتنگي نخواهيد كرد. از او بخواهيد تا همه چيز را برايتان تعريف كند و شما مشتاقانه دوست داريد تا همه آنها را بشنويد ولي خواهشا با آب و تاب تعريف نكند چون اين طرز صحبت شما را نگران مي كند. با او رو راست باشيد و هنگامي كه چيزي براي شما تعريف مي كند بهتر است اخم و تخم نكنيد و با روي گشاده به حرفهايش گوش كنيد و در ميان تعريفها سعي كنيد شما هم چيزي براي تعريف كردن پيدا كنيد تا جو صميمي تر شده و شما احساس تنهايي يا بد نكنيد.
عزیزم حق داری ناراحت بشی
من که آدم خیلی حساسیم اگر همسرم اینطوری بودا دچار افسردگی مزمن می شدم
آدما باهم فرق دارند چون بعضیا ظرفیتشودارن.
سعی کن توی صحبتاش بفهمی ازچه تیب دخترایی خوشش اومده سعی کن توهرقسمتیش بالاترین نمره را به خود اختصاص بدی وهمبن طورسعی کن شرایط را طوری کنی که نتوان خیلی درمورداین موضوعات بتواند باهات حرف بزند
کاری کن اونا به چشمش نیان وتورا الگوی همسر شایسته قرار دهد
که این کارسختیه ولی توکل کن وتلاش
عزيزم من نميگم سعي كن حساس نباشي چون اين جمله يه* دروغ محض *شما هم از خواستگارهاي زيادي كه داشتي با خصوصيات اخلاقي خوب رو براش توصيف كن مثل خودش با آب و تاب اگه هم ناراحت شد بهش بگو كه اون محرم رازته اگه به ان نگي به كي بگي.100% همسرت هم متوجه اشتباهش ميشه و ديگه تكرار نميكنه .اگه باز هم ادامه داد خيلي جدي بهش بگو ادامه اين دردو دلها باعث بي اعتمادي شما به اون ميشه.
موفق باشي.
سلام
به نظر من بنشین باهاش حرف بزن بهش بگو من کاری به گذشته تو ندارم
ولی من ناراحت میشم وقتی درباره گذشته حرف میزنی تو الآن یه فرد متعهد و متاهلی و دلیلی ندارد راجع به گذشته صحبت کنی
موفق باشی
عزیزم شاید شوهرت از قسد داره اینو میگه که به زبون بی زبونی بهت بگه اینطوری میخواد تو باشی
نمیدونم
گاهی ما ادما حرفای دلمونو نمیتونیم رک بگیم و به ددیگران ومثال زدن دیگران متوسل میشیم
سعی کن بفهمی چرا این حرفا رو میگه
امیدوارم شادب اشی همیشه
اما زیاد سختگیری نکن جون راست میگه اگه این حرفاشو به تو نگه به کی بگه
بزار درک کنه که واقعا اشتباه نکرده و میتونه تورو محرم اسرارش بدونه