کمکم کنید از خدا دور نشم خواهش می کنم
سلام دوستای عزیزم
من این روزا خیلی سردرگمم چون دیدم اینجا همه چقد همدیگه رو راهنمایی میکنن منم مشکلاتمو گذاشتم و خیلی راهنمایی شدم.
این روزا 1 دردی دارم که بدتر از همه مشکلاتمه حس می کنم دارم از خدا دور میشم بخاطر زیاد شدن مشکلاتم.
چند وقته هرچی از خدا میخوام بر عکسش اتفاق میفته اولاش می تونستم بگم خدایا به هرچی خودت صلاح می دونی راضیم اما دیگه دارم زیر بار فشارا کم میارم حس می کنم خدا دیگه حرفامو نمیشنوه.با هرکی از اطرافیانم حرف می زنم میگه ما سرنوشتمون همینه و درست نمیشه اما من نمی تونم قبول کنم، خدای من خیلی بزرگه و هیچوقت بد واسم نخواسته اما دارم می ترسم که نکنه واقعا خدا نمی خواد زندگیم خوب بشه نکنه اینجوری که بقیه می گن باشه.
تازگیا یکی از نزدیکام بهم میگفت اینقد هر چی از خدا خواستمو به هرچی امید بستم بر عکسشو داد دیگه نه می خوام صدامو بشنوه نه کاری باهام داشته باشه بذاره بی سر و صدا بگذرونم!!
راستش دارم می ترسم این روزا جوری شدم که اول 1 چیزی خیلی ناگهانی تو اوج مشکلاتم وارد زندگیم میشه که باور می کنم کمک خداس امیدوار میشم اما یه مدت بعد همه چی بهم می ریزه و 1جورایی انگار اول امیدوارم می کنه بعد امیدمو می گیره.
ترس تمام وجودمو گرفته نمی خوام ازش دور بشم اما این مشکلاتی که هرروز اضافه میشه داره منو داغون می کنه ودارم به حکمتای خدا شک می کنم
نمی خوام اینجوری بشم خواهش می کنم کمکم کنید خیلی درموندم نمی تونم حتی تصور کنم بزرگترین پشتیبانمو از دست بدم.
لطفا فقط نگید نماز و قرآن بخون من مسلمان نیستم بحثمم دینی نیست فقط اگه کمکم کنید با تمام وجود ممنونتون میشم.