راهنمایی برای ازدواج با دختر طلبه
سلام
خسته نباشید
من پسر 22 ساله ای هستم که بسیار علاقه دارم با یک دختر طلبه ازدواج کنم
با مدرک لیسانس در آستانه ی گزینش در سپاه اردبیل هستم !! البته بحثم این نیست که مدرکم چیه یا کی ام
چون بنده طلبه نیستم اما از لحاظ مذهبی خیلی شبیه طلبه هام و به دنبال ازدواج با دختر پاک و مذهبی ام و من اینو در جایی بهتر از حوزه خواهران ندیدم چون از لحاظ توقع و زن زندگی بودن در جایگاه بهتری نسبت به دخترای دانشجو یا اقشار مختلف جامعه دارند !
و کاملا ثابت شده است
میخواستم منو راهنمایی کنید
چون من تصمیمم رو گرفتم که همسر آینده ام در چه جبهه ای باشه و در اسلام در چه جایگاهی حضور داشته باشه !
میخوام با دختری ازدواج کنم که در حوزه طلاب خواهران درس خونده باشه
1.چطور میتونم با حوزه خواهران برای انتخاب یک همسر مناسب ارتباط برقرار کنم !! از طریق خواهرم یا از طریق مسئولین خود حوزه .؟!
چون ما در همسایه ها و در فامیل دختر خوب و نجیب سراغ نداریم
در ضمن به نظرتون این درسته که خواهرم یا مادرم بره حوزه و با مسئول حوزه خواهران در این مورد صحبت کنه !؟
البته یکی از دوستان که همسر طلبه داشت میگفت اونا بروشوری در اختیار شما میزارن و مادرت یا خواهرت یکی از دخترها رو انتخاب میکنند و مدرسه با اون دختر صحبت میکنه اگر تمایل داشت قرار خواستگاری میزارن و این حرفا !!!!
شاید همه جور آشنایی و علاقه دیده بودید اما اینطوریش رو نشنیده باشید که از حوزه یکی بره همسر انتخاب کنه !!
2.ایا خودم میتونم از بیرون مدرسه بمونم و نگاه کنم و دختری رو که پسندیدم به مادرم نشون بدم !!!؟
اصلا منطقیه اینکار ؟
چون سلیقه ی من تا حد زیادی با مادرم و خواهرم از لحاظ زیبایی فرق میکنه و با اینکه میشه شکل و شمایل همسر ایده آلم رو به اونا بگم اما بازم مطمئن نیستم اینکار جواب بده
البته من تحقیق رو حذف نکردم اون به جای خود
فقط در نحوه انتخاب مشکل دارم
حالا مسئول عزیزی که این حرفای منو میخونه شاید بگه عجب آدم خودخواهیه یا از تفکرات من خوشش نیاد و عجیب غریب بدونه
ولی خواهش میکنم راهنماییم کنید چون نمیدونم باید چیکار کنم تا به همسر ایده آل خود برسم !
هرچیزی به ذهنتون برسه که بتونه منو راهنمایی بکنه ممنون میشم دریغ نکنید !! و من دعاتون میکنم