همسرم خرج نمیکند و مقید به رسومات نیست
سلام دوستان.من تازه عضو شدم و زندگیمو میگم تا کمکم کنین.منو همسرم اتفاقی باهم اشناشدیم.وبعد 3 سال ازدواج کردیم.حالا مشکلاتمو میگم.من تک دختر خونوادم و همیشه تحت حمایت بودم.تو ی دانشگاه تاپ کشور با رتبه دورقمی درس خوندم.کتاب مینویسم و تدریس و...خونواده مرفهی داشتیم و همه جوره امکانات داشتم.و خونوادم مذهبیو خوب.برادرام هردوازدواج کردن و شدیدا باهمسراشون خوبن.ماهمه کار برا عروسامون کردیم.بعد 5 سال هرمناسبت و عیدی و...پدرومادرم کادو میدن بهشون و خلاصه همه جوره احترام و ارزش.اما همسرم.ایشون قبلا ازدواج ناموفق داشت ولی من ب علت علاقه گفتم مهم نیست.پسر خوب و مذهبی و چشم پاک و مهربونیه.اما راستش حسرت ب دلم مونده.مادرش برای بله برون حتی انگشتر نیورد.حتی چادرو پارچه و...گفتم مهم نیست.اما گذشت و خواستیم عقد کنیم ک پدرش فوت کرد.واین شد بهانه ک از زیر همه چی در برن.ادمای خوبین ولی اصلا اهمیت نمیدن ب رسومات.کلی عیدو...گذشت اما مادرش و خودش هیچی ندادن.بعد کلی حرف زدن باهاش ک عصبانیم شد ک تو مادی گرایی مادرش ی مشت خرت و پرت داغون داد ک ی دونه اش و هم استفاده نکردم.تا حالا هیچ طلایی نخریدن برام.من دوتا عروسامونو میبینم و کارم همش شده حسرت.میدونم بده اما دست خودم نیستو همش قیاس میکنم و دلم میشکنه.مثلاداداشام کادوهای میلیونی میدن برا تولد همسراشون ولی همسر من در حد یه لباس معمولی.اینا خیلی ازارم میده.من نیاز مادی ندارم اما حس میکنم شخصیتم له میشه ک هیچ کاری برام نمیکنن.اگرم میکنن خیلی کم و از سر تکلیف.خیلی دارم اذیت میشم.همه تو فامیل و...منتظر بودن ببینن من چجوری ازدواج میکنم با کلی خواستگار و...من اشتباه بزرگی کردم تو انتخابم اما دلم جداییم نمیخواد چون اونقد مشکلاتم بزرگ نیس.همسرم خونه و ماشین داره.کارخوب داره.داره دکترا میگیره اما ب این چیزا اعمیت نمیده.مثلا تولدم دلمو شکست.نه کیکی نه گلی.فقط منو برد ی بلوز خرید.اونم روز تولدم نبود.کادوی همه بهتر از اون بود.دستش ی کم تنگ هست ولی نه انقدری ک هیچ کاری نکنه.منم مدام قیاس میکنم و فقط حسرت میخورم و وارم دیوونه میشم.بگین چیکار کنم؟؟؟؟خسیس هم نیست.مخصوصا براخودش همه جور خرجی میکنه اما مثلا 8 ماهه عقد کردیم ی بار دست نکرده ی پوی چیزی بده.اگه من میگفتم میداد اما من دوس دارم خودش بفمه.من همه دوستام و...خرجشون تو عقدوهمسراشون میدادن.دلم میخواد اهمیت بده ولی نمیده.رسمو رسومو قبول نداره.کمکم کنین خواهش میکنم.خیای دارم ازش سرد میشم.بااینکه میدونم ادم خوبیه