شوهرم بین خانواده خودش و من در رفتاراش و تصمیم گیریاش تفاوت قایل میشه چکار کنم؟
شوهرم بین خانواده خودش و من در رفتاراش و تصمیم گیریاش تفاوت قایل میشه. در مورد رفتاراش با خانواده خودش خیلی گرم می گیره احترامشونو حفظ می کنه. خیلی شوخ میشه. با من رفتارش خیلی خوب میشه کمکم می کنه تو کارای خونه ولی با خانواده من خیلی خشکه خیلی سعی نمی کنه احترامشونو نگه داره(البته به اندازه خانواده خودش) اصلا بهم کمک نمی کنه جلو خانواده من. البته از من انتظار داره با خانوادش گرم بگیرم مثل خودش احترامشونو نگه دارم و ....
در مورد تصمیم هاشم مثلا به مامانم گفته بود باهم میریم مشهد چون مامانم واسش امکانش نیست تنهایی بره. خانوادش خونمون بودن یهو جلو اونا بمن گفت بریم فردا مشهد با بابا اینا. بعدش که من گفتم به مامان من قول داده بودی گفت خوب بهشو بگو بیان اونام. خلاصه نرفتیم اوندفعه. اصلا هیچ تلاشی نمی کنه جور کنه با خانواده من بریم حتی من می گم می گه وقت ندارم یا هزار تا بهونه دیگه. دوباره خانواده خودش دارن میرن مشهد جایی که دارن هم کوچیکه ولی می گه بریم باهاشون.
من واسم مسیله ای نیست باهاشوون برم ولی این واسم مهمه که ایقدر فرق میزاره مگه خاواده دختر گناه کردن دختر بدنیا اوردن. از خانواده من فقط انتظار داره تو جهیزیه سیسمونی خونه خریدن و ....
تورو خدا راهنماییم کنین چکار کنم. ایا می تونم رفتاری کنم که درست بشه؟