سردر گم هستم و قدرت تصمیم گیری ندارم
سلام دوستان!چند ماهی تو دانشگاه با پسری اشنا شدم(حدود ۵ ماه)از همون اول با هم در حد سلام و علیک بودیم٬بعد یه مدت توی شبکه های اجتماعی واسم درخواست دوستی فرستاد!منم قبول کردم!توی این مدت از طریق نت با هم در ارتباط بودیم!اصرار زیادی داشت واسه گرفتن شمارم و بیرون رفتن!منم شمارمو بهش دادم!رابطمون خیلی صمیمیه اما مستقیم بهم نگفته که حسی بهم داره!گاهی اوقات روزی ۲.۳ بار بهم زنگ میزنه٬گاهی اوقات ۲.۳روز ازش خبری نیست!گاهی گرمه و گاهی سرد!مثلا دیروز بهم پیام داد٬بعد ۴.۵ تا مسیج نمیتونستم جوابشو بدم...گفتم شب بهت مسیج میدم!شب که پیام دادم اصلا جواب نداد!درصورتی که تا ساعت ۲ انلاین بود!حتی تو اینستاگرام چندتا از دوستاشو لایک کرد!واقعا نمیدونم حسش چیه؟!چند روز پیش که داشتیم پیام میدادیم هی میگفت دلم تنگ شده و..!!همش احساس میکنم قبلا یه رابطه ی بد داشته و هنوز فراموشش نکرده!دلیل این تغییر رفتاراشو نمیدونم!میترسم بهش وابسته شم و اون حسی نداشته باشه!چند بار هم غیر مستقیم گفتم میخوام خطمو عوض کنم٬گفت حتما باید شمارتو بدی بهم!یه بار هم که جدی گفتم٬ناراحت شد و گفت واسم مهم نیست!خطتو عوض کن!بعد ۲.۳ روز خودش بهم زنگ زد!گفت عصبانی شده بودم٬واسم مهمه!واقعا سر از کاراش در نمیارم!نمیدونم تکلیفم چیه!چیز خاصی بهم نگفته که مضمون فاب شدن رو داشته باشه امااز حرفاش میشه برداشت کرد که رابطمون معمولی نیست!خودش هم چند بار گفته تو دوست معمولیم. نیستی!ولی زیر پستاش با دخترا خیلی راحت صحبت میکنه و نمیشه گفت عاشقانه اما میدونه من خوشم نمیاد از کارش!امیدوارم بتونین کمکم کنید!واقععا بلاتکلیفم