از بین بردن موهای زائد ( درخواست راهنمایی )
سلام دوستان
مدتی هست که احساس میکنم موهای دستم یه کم پرپشت شدن . از دوستان اگه کسی در زمینه ی از بین بردن این موها تجربه ای داره بگه ضمن اینکه تیغ رو پیشنهاد ندین چون مطمئنم نتیجه عکس میده و همینطور لیزر چون هزینه اش خیلی سنگینه !
راستی از حاج آقای محله مون پرسیدم گفت اشکال شرعی نداره :D
RE: از بین بردن موهای زائد ( درخواست راهنمایی )
آقاي hsh
اگراز اپيلاسيون استفاده كنيد موهاي دستتان هم كمتر مي شود و هم نازكتر .
(يعني استفاده از موم و سلفون.)
دردش هم لحظه اي است و زياد اذيت نمي كند.
هزينه آن نيز بسيار بسيار پائين است.
این روزها واقعا همه چیز جالب شده است
دخترانی با مدل مو های کوتاه و پسرانی و پوشیدن لباس های مردانه به جمع همگانی قدم می گذارند
و
پسرانی که با برداشتن ابرو های خود و کوتاه کردن مو های خود قصد به سفید کردن بدن خود همچون زنان و نو عروسانی که به سراغ شب حجله می روند و پوشیدن لباس های کوتاه و تنگ و چسبان و مدل مو های عجیب که نشانی از مردانگی دیگر در وجودشان نیست را مورد نمایش همگان می گذارند .
اگر مردان ، همچو زنان باشند دیگر کدامین زن ، حامی خواهد داشت ؟؟
زنان ، مردان را می خواهند در غیر این صورت خودشان که زن هستند !!!!
( نمی دانم جنسیت شما را ، این حرف را کلی بیان کردم اما از شواهد کار پیداست که شما آقا باشید )
هر چند آقا و خانم بودن را این روزها زیاد مورد اهمیت قرار نمی دهند !
اما در مورد راهنمایی : بهتر نیست که یک آرایشگر را به نزد حاج آقای محله خود ببرید و تا حدی که حاج آقا می گوید کوتاه کنید که نه اشکال شرعی داشته باشد و نه دیگر موهای دست شما بلند باشد .
lord.hamed عزيز
با نظر شما موافقم. خيلي خوبيت نداشت اين را مي گفتم اما باور كنيد من به شخصه از موي دست و سينه مرد خودم بسيار خوشم مي آيد و آن را دوست دارم واگر بخواهد آن را كوتاه كند اعتراض خواهم كرد. با تي شرت هايي كه امروزه مد شده كه بسيار كوتاه است و در صورتي كه آقايان فقط كمي به سمت جلو خم شوند كل كمر آنها كاملاً نمايان شده و اغلب شلوارهاي فاق كوتاه مي پوشند كه ديگر تا انتهاي ... هم ديده مي شود متنفر هستم و دوست دارم مرد حجب و حياي خود را حفظ كند.
شايد برخي بگويند در جوامع غربي فلان در جوامع غربي بيسار اما ما در ايران زندگي مي كنيم و با همين حجبها و حرمتها بزرگ شده ايم و خوب است كه آن را براي فرزندان خود نگه داريم.
البته گفته هاي من كمي شعارگونه شد ولي قصد شعار نداشتم
ضمناً من براي آقاي hsh بيش از اندازه احترام قائلم و اميدوارم از صحبتهاي بنده سوءتعبير نفرمايندو راه حلي كه فكر مي كردم مناسب است را به ايشان پيشنهاد كردم. صحبتهاي بنده در ادامه نوشتار آقاي Lord .hamed بود و بس. ما اينجا هستيم كه به هم كمك كنيم.
موفق و شاد باشيد.
سلام
جناب لرد حامد عزیز شما بنده رو به جا نمی آرید ولی من پست های قشنگتون رو خوندم و معتقدم یکی از بهترین های این فروم هستید به همین دلیل متعجبم که چرا از یه دید دیگه به این تایپیک جواب دادید ! باور کنید هنوز هم منظور شما رو از قرار دادن پستتون در زیر پست خودم که فقط تقاضای راهنمایی خواستم متوجه نمیشم ، هر چند میدونم مخاطب شما لزوما من نیستم ولی جهت اطلاع عرض کنم بنده هم تا اندازه ای با این نوع طرز فکر شما موافقم البته تا جایی که تفریط تلقی نشه .
نقل قول:
اما در مورد راهنمایی : بهتر نیست که یک آرایشگر را به نزد حاج آقای محله خود ببرید و تا حدی که حاج آقا می گوید کوتاه کنید که نه اشکال شرعی داشته باشد و نه دیگر موهای دست شما بلند باشد .
در مورد راهنماییتون هم بسیار سپاسگذارم هر چند نیازی به زحمت دادن به آریشگر نمیبینم چون حاج آقای ما و متعاقبا شرع تراشیدن همه جای بدن جز صورت مرد رو اشکال نمیدونن .
خانم دانه مرسی بابت راهنمایی ، در مورد پست دومتون میخواستم اینو بگم که بنده هم از این جور لباسها مثل خود شما تنفر دارم و پوشیدن یه لباس معمولی رو ترجیح میدم .
راستی اگه میشه در مورد موم و سلفون یه کم بیشتر توضیح بدید ، حساسیت بوجود نمی آره ؟
این توضیح رو هم بدم که دیگه سو تفاهم نشه بنده تو جنوب زندگی میکنم و به خاطر اقتضای آب و هوایی به اجبار از تی شرت و آستین کوتاه استاده میکنم به همین دلیل یه کم نسبت به این قضیه حساس شدم !
سلام hsh عزیز
گفتن موضوع شما و بیان کار شما که از چه بابت است بسیار خوب بود که در ابتدای امر مطرح می شد .
دوست خوب جنوبی ما ، بنده شما را به خاطر دارم اما کمرنگ .
متشکرم از اظهار نظر و لطف شما نسبت به خودم .
اما در مورد پست ، همانطور که شما به جا موضوع مرا درک کردید ، منظورم به شخص خاصی نبود ، چون همانطور که دیگر دوستان گفتند ، نباید با مطرح کردن سوال و جواب ها دیگران که به طور ناشناس وارد بحث ما می شوند برداشت های نا مناسبی داشته باشند .
دوست عزیزم ، امیدوارم همیشه موفق و بهروز باشید .
جناب hsh
اين مورد كه گفتم به هيچ عنوان حساسيت به وجود نمي آورد.
اگر بخواهيد مي توانم طريقه مصرف را برايتان شرح دهم
ممنون میشم و منتظر هستم .
شما هنوز منتظر هستید ... :D