خواستگار ی که بدون شغل اقدام نمیکنه
سلام دوستان عزیز همدردی
حدود یکسال پیش مشکلم را در تاپیک زیر مطرح کردم
http://www.hamdardi.net/thread-33455.html
راستش در اون مقطع به دلایلی نتونستم همه چیز را کامل توضیح بدم.
خواستگار من برای یه سری کار تحقیقاتی به خارج از کشور رفته بودن که متاسفانه در اونجا دچار مشکلاتی میشن که به مدت یکسال حتی خانوادشون هم ازشون خبر نداشتن و سرانجام با پیگیریهای زیاد مشکلشون حل میشه و بعد از یکسال با شرایط روحی و جسمانی خیلی بد برمیگردن.البته کاملا بی تقصیر بودن در این قضیه.با مدرک معتبر بهم ثابت کردن.
خلاصه اینکه اصلا بی وفایی و خیانت و این چیزا نبوده .و بعد از برگشت همه چیز را توضیح دادن.
من با وجود اینکه همه چیز را برای خودم تموم کرده بودم قانع شدم که باز هم صبر کنم.تا شرایطشون خوب بشه.چند ماهی از این قضیه میگذره و تا حدودی بهتر شدن.
همون طور که گفتم ما از دو شهر متفاوت هستیم .ایشون پیشنهاد دادن که در شهر ما زندگی کنیم .و تا پیدا کردن کار برای خواستگاری صبر کنیم.
ایشون به خاطر یکسالی که نبودن و مشکلات بعدش کارشون را در شهرشون از دست دادن .
رشتشون هم در شهر ما بازار کار بهتری داره.
ولی در هرحال لازمه که خودشون اینجا باشن تا بهتر کار پیدا کنن.چون ما الان فقط اینترنتی داریم دنبال کار میگردیم.
مشکل الان این هست که این مدت صبر و انتظار من را خسته و بی رمق کرده.و دوست دارم که زودتر تکلیفمون روشن بشه.
این اقا میگن که حتما اول باید قضیه کار مشخص بشه بعد اقدام میکنن.در حالی که من پیشنهاد دادم اول خواستگاری و عقد کنیم و همزمان دنبال کار هم بگردیم.چون رزومه و استعداد خوبی داره میدونم که میتونه کار پیدا کنه ولی میگن برای خارج رفتن ریسک کردن و ازدواج بدون کار هم ریسک بزرگیه که دیگه تکرار نمیکنن.و پیشنهاد من را منطقی نمیدونن.
خلاصه سردرگم شدم نمیدونم آیا واقعا پیشنهاد من غیر منطقیه؟
حتی اینقدر خسته شدم که برخلاف میلم تصمیم گرفتم همه چیز را تموم کنم .
اینم اضافه کنم که هنوز حالشون کامل کامل خوب نشده ولی مشکل اصلی نداشتن شغله.