نه میتونم ادامه بدم نه میتونم تموم کنم...سردرگم و آشفته ام
سلام من 21 سالمه و 5 ساله که توی یک رابطه هستم
رابطه ای که طرف مقابلم از همه جهات عالی و دوست داشتنی هست و البته دوستم داره و خیلی به من احترام میذاره
اما مشکلی که من با این رابطه دارم اینه که ایشون حداقل تا یک سال آینده قصد نداره برای رسمی شدن رابطمون اقدام کنه و تصمیم داره یه مدت سخت کار کنه تا بتونه برای شروع زندگی سرمایه ای جمع کنه
و واقعا هم داره کار میکنه و همیشه بهم میگه که آیندمون روشنه
اما من احساس میکنم دیگه دارم فرسوده میشم
میترسم انقدر به هم رسیدنمون طول بکشه که وقتی بهش رسیدیم دیگه من انرژی و شوق الان رو نداشته باشم
طی 3 سال اول رابطمون اصلا تصمیمی برای ازدواج نداشتیم و من چون از وابستگی بی سرانجام بدم میومد شاید بیشتر از هزار بار خواستم جدا شم اما نشد
طی 2 سال اخیر هم هردومون به این نتیجه رسیدیم که برای هم بهترین هستیم و نمیتونیم از هم جدا باشیم پس تصمیم گرفتیم به ازدواج باهم درآینده
البته دلیل اینکه قبلا بهش فکر نمیکردیم این بود که ایشون هنوز سربازی نرفته بود و تکلیفش معین نبود
اما من تو تنهایی خودم خیلی عذاب میکشم چون احساس میکنم نه راه پس دارم نه راه پیش
همه هم سن هام دوستام و حتی دخترای کوچیکترم تو فامیل ازدواج کردن اما من با اینکه از همه لحاظ اوکی و زیبا و ... هستم خواستگار مناسبی تا حالا نداشتم
اگر موضوع وابستگیم رو کنار بذارم (چون بیشتر از دو روز طاقت ندارم ازش بی خبر باشم) و ترک کنم این رابطه رو از کجا معلوم کیس مناسب برای ازدواجم پیدا بشه؟!
از کجا معلوم پیدا بشع و من ازدواج کنم ولی نتونم اولین مرد زندگیم که 5سال شبانه روز بهش فکر کردم رو فراموش کنم؟!
میدونم نمیتونم برنامه زندگی ایشون رو عوض کنم تا زودتر اقدام کنن...چون دلایلشون از نظرم قابل قبول هست
اما سردرگمم از اینکه نمیتونم برای آرامش خودم هیچ کاری بکنم عذاب میکشم
نه میتونم برم نه میتونم بمونم
به راهنمایی و همدردیتون نیاز دارم دوستان