شوهر سابقم داره ازدواج میکنه
سلام .من 27 سالمه و تقریبا 7 ماه میشه که از همسرم جدا شدم .راستش من خودم اصلا دوست نداشتم جدا بشم چون خیلی دوسش داشتم و هنوزم دارم ولی به اصرار اون به صورت توافقی جدا شدیم.حالا دلیل جداییمون بماند که چی بود ولی اون اولا که میخواست ازم جدا بشه و من قبول نمیکردم میگفت شاید یه روزی تصمیمم عوض شد و دوباره بهم برگشتیم و با این حرفا آرومم میکرد تا من راضی به طلاق بشم.و من با این امید که اون برمیگرده راضی شدم.ولی با این حال توی این چند ماه حالم خیلی بده و خیلی دلم واسش تنگ شده .کارم هر روز گریست.چون به هیچکدوم از حرفایی که میزد عمل نکرده.حتی هنوز اسممو از تو شناسنامش پاک نکرده.بعد طلاق هم چند بار اس داده بود که همه چی درست میشه همه چی مثه قبل میشه .من گفتم واسه امیدواری من میگی و اون گفت اصلا.ولی بعد این همه مدت حتی یه زنگ نزد بهم.و وقتی هم که من واسه مهریم بهش زنگ زدم خیلی بد حرف زد طوریکه گفت دیگه بهم زنگ نزن.منم گفتم مگه تو اون حرفارو نزده بودی .اونم گفت فکر میکردم میتونم ولی نمیتونم.حس میکنم خیلی واسه طلاق سرم کلاه رفت .چون مهریه رو هم قسط بندی کردیم به صورت توافقی.ولی تا الان که هیچی نداده.این تصمیمات نا پخته ای که گرفتم از یه طرف عذابم میده و از طرف دیگه اینکه شنیدم داره ازدواج میکنه .میدونم با دیگه از هم جدا شدیم ولی واقعا من نمیتونم فراموشش کنم وقتی ازش پرسیدم گفت واقعیت نداره .ولی حس میکنم همه حرفایی که بهم زده و این یکی هم دروغه.منو واقعا اینهمه امیدوار کرده بود حتی هنوز اسمم تو شناسنامشه اگه واقعا ازدواج کنه من چه کار کنم نمیتونم تحمل کنم.همش به به یاد روزای گذشته میفتم و ناخودآگاه اشک از چشام سرازیر میشه.خیلی دلم واسش تنگ شده.شدیدا به عشقش نیاز دارم.خیلی تنها شدم .خیلی ازش ناراحتم که اینقدر داره منو عذاب میده .اگه منو نمیخواد واقعا چرا ثبت نمیکنه طلاقمونو.و اگه هم میخواد این طور رفتار کردن چیه؟واقعا دیگه بریدم خسته شدم .به نظرتون چه کار کنم تا از این وضع در بیام ؟میدونم نمیتونم فراموشش کنم .6 7 سال زندگی مدت کمی نیست.دوتامون رفتارهای بد داشتیم ولی من واقعا دوسش داشتم ..