ارتباط رشته تحصیلی با ازدواج
سلام خدمت همه دوستان. من دختری 27 ساله هستم که با وجود داشتن خواستگار(هرچند اندک) هنوز مجرد مانده ام. از لحاظ فردی و خانوادگی در شرایط ایده آلی هستم اما فکر می کنم به خاطر رشته تحصیلی ام خواستگارهای خوبی داشته ام و اونها رو از دست داده ام. رشته تحصیلی من پرستاریه. البته از همون ابتدا بطور تصادفی وارد این رشته شدم اما الان که فکر می کنم می بینم شاید قسمت و تقدیر من این بوده و خدا رو از این بابت شاکرم. با ورودم به این رشته به موفقیتهای زیادی رسیدم در المپیاد کشوری رتبه برتر شدم، رتبه برتر ورودی خودم بودم و ......الانم در یه دانشگاه خوب ارشد میخونم، استاد حق التدریس دانشگاه هم هستم و فعالیتهای پژوهشی زیادی هم در دست اجرا دارم. اما انگار هرکس توسط معرف به ما معرفی میشه با شنیدن نام پرستاری پا پس میکشه! البته که مادرم توضیح میدن که دخترم وارد گرایش آموزش شده اند و دوست دارند در این زمینه فعالیت کنند و..... الان در این شرایط نگران بالاتر رفتن سنم هستم و از طرف دیگه چون شرایط خوبی داریم خودم و خانواده ام نمی خوایم تن به ازدواج خدای ناکرده اجباری بدیم .در حالی که خواستگار های اندکی هم دارم به دلیلی که بالا ذکر کردم...........
از شما دوستان راهنمایی میخوام.....