-
بی تفاوته ب احساساتم!
سلام . بی تفاوتیه خانووم ب احساسات یه مرد نشانه ی چیه؟ دخترخانومی که میخوامش همین امروز یه کادو خریدم دادم بهش اما بدون هیچ احساسی بدون ابراز علاقه ای فقط گف مرسی! دیگه درمورد کادو خوبی بدیش هیچی نگف منم که یبار پرسیدم ازش چطوره گفت چیی؟ بعد تفره رفت
-
اینجا بهتون برای دوستی مشورت نمی دن
طفره
موفق باشید :72:
-
برادر خوبم
با این اطلاعات کمی که دادی کسی نمیتونه راهنمایی بهت کنه و با نظری بده
مثلا بگو چند سالتونه..هم خودت هم خانوم مورد نظر
این خانم رو برای دوستی میخوای یا برای ازدواج و زندگی مشترک؟
چجوری با هم آشنا شدین؟
این هدیه رو تحت چه شرایطی بهش دادی؟
ما که نمیدونیم چی بین شما پیش اومده که اون اینجوری برخورد کرده
مثلا ممکنه شما یه فس کامل ایشون رو کتک زده باشی بعد براش کادو گرفته باشی
خب معلومه چجوری باید برخورد کنه دیگه
البته این یه مثال بود
بهرحال اگر میخوای راهنمایی بهتری بگیری باید بیشتر توضیح بدی
یاحق
-
خانومه 18 سالشه بنده 23
ایشون رو کاملا برا ازدواج میخوام فقط شیش ماه میشه بایکی که رفیق بود جدا شده!!!
درضم دو ساعت قبل هدیه یه مختصر دعوایی داشتیم اما آشتی کردیم بعدش هدیه رو دادم
واینکه اکثرا محبتام بی پاسخ میمونه نمیدونم شاید اصلیترین دلیلش اینه که هنوز ب یاد پسره قبلیه هستش
-
آقای hmd3
چون بعده دعوا بود بخاطر همین اینطوری برخورد کرد در برابر کادوتون ؟
یا همیشه ؟
از اون آقا پسر قبلی صحبت میکنه براتون ؟
من فکر میکنم با توضیحاتی که در تاپیک های قبلیتونم نوشتید ، این خانم شما رو برای پر کردنه جای اون آقای قبلی میخواد
والسلام
-
امروز بعده کادو برخوردش اینجوری بود
کلا ب احساساتم عکس العمل خاصی نشون نمیده درکل میگه هنوز کامل نمیتونم بهت اعتماد کنم میگه که میترسم دل ببندم بعدا ترکم کنی
درمورد پسر هم بله متاسفانه بعضی اوقات حرف میزنه
پرکردن اوقاتش آره بیشتر اینجور بنظر میرسه منم چون اذیت میشم برا همین یکی دوبار گفتم که اینطوری نمیشه ارتباط نداشته باشیم بهتره اما اون قبول نکرده میگه که گذر زمان همه چیرو درست میکنه
-
رابطش با اون آقا پسر در چه حد بوده ؟
چه مدتی بوده ؟
چطوری باهم آشنا شدن ؟
علت به هم زدن رابطه چی بوده ؟
خانواده در جریان بوده؟
میتونید اینارو قبول کنید ؟ و با این مسائل کنار بیایید ؟
قبل از هرچیزی اول به اینا فکر کنید
مگه شرایط ازدواج رو دارید که اقدام به آشنایی میکنید ؟
بهتره منطقی و به دور از احساست جلو برید !
شاید اون اتفاق در مورد شماهم تکرار شد ( متوجه منظورم که هستید !؟)
در ثانی فکر نمیکنم خوب باشه وسیله ای برای رفع تنهایی دیگران باشیم ...
-
رابطش با پسره تا چه حدشو نمیدونم اما نزدیک دو سال ظاهرا رفیق بودن. دلیل جدایی پسره ولش کرده با بهونه ی بیماری گفته که احتمال داره من بمیرم دختره هم میگه پسره زیاد مشروب اینا میخورد برا همین کات کردیم! خانوادشون کامل در جریان نبودن. منم با گذشتش کاری ندارم میتونم کنار بیام ازدواج هم شرایطشو حداکثر تا یک سال دیگه پیدا میکنم. اساسی ترین مشکل من همینه که طرفشو فراموش نکرده و ب احساساتم پاسخ درست حسابی نمیده در واقع یجورایی فقط برا تنهایی خودش با من میحرفه منم که دوسش دارم شدید. دیروز اعتراض کردم اینجوری نمیشه ادامه ندیم بهتره ولی قبول نکرد میگه که گذر زمان همه چی رو حل میکنه...
-
با سلام
عنوان تاپیک گویا نیست عنوانی مناسب و مطابق روند همدردی با نظر به اینکه با دوستیهای دختر و پسری مخالف هست تنظیم کرده از طریق گزارش پست ارسال دارید تا جایگزین عنوان کنونی شود و تاپیک باز شود
در کل هم :
راه ازدواج این نیست
راه ازدواج رابطه دوستی و خرج احساسات نیست
راه ازدواج اقدام به خواستگاری و بعد به طور جدی در پی شناخت بودن هست .
رویه و روند شما به شکست منجر میشه نه ازدواج و بهتره این رابطه را قطع کنید چون شما اسیر احساسات هستید و کاملاً هم پیداست که شرایط ازدواج را ندارید اما می خواهید جواب احساساتتون را با یک دوستی بدهید که بعد از سالها هم اگر دیدید شد که نخواهد شد ازدواج کنید
لینکهای زیر را بخوانید .
ما قصدا و عمدا چنین روابط عاشقانه ای رو تخریب می کنیم!!!!
سطوح ارتباط دختر و پسر
اگر شرایط ازدواج ندارید.........(دمیدن در تنور احساسات ممنوع)