همسرم منو تنها میزاره میره منزل پدرش
سلام به دوستای خوبم - سال نو مبارک -امیدوارم سال خوب و پربرکتی برای همتون باشه
مشکل قبلیم که درخصوص عدم مسئولیت پذیری همسرم بود تا حدودی حل شده و اینکه کار پیدا کرده خداروشکر البته هنوز قرارداد نبستن باهاش
الان مشکل جدیدی دارم (انگار من نباید روز خوش داشته باشم)
همسرم ساعت کاریش که تموم میشه یعنی 1/30 میره خونه مادرش . ناهارشم شبا برمیگردونه خونه میگه خونه مامانم خوردم . منم دیگه براش ناهار نمیدم خوب:97:
میمونه خونه پیش مادرش و عصر برمیگرده . این برنامه هر روزشه . تازه دیشب میگه جمعه بریم خونه مامانمینا گفتم باشه . میگه یه روز کامل میخوام اونجا باشم صبح بریم شب بیایم.
خوئب من کارمندم یه جمعه هم چرا باید از صبح تا شب برم اونجا؟؟؟؟؟؟؟:grief:
تقریبا یک ماهه پیش پدرش سرش گیج میره میخوره زمین و ازمایش و چکاپهای مختلف کردن خداروشکر الان دیگه خوبه . حالا هرچی میشه میگه میخوام وقت بیشتری با مامان بابام بزارم شاید سال دیگه نباشن
بهش میگم مگه تو میدونی 100% سال دیگه من هستم یا نه؟ عمر دست خداست .خداروشکر که خوبن. ازون بدتر اینه که تا مثلا پدرش بره بیرون و گوشیشو جواب نده مادرش بهش زنگ میزنه بابات گم شده (اینم بگم پدرش 60 سالشه یعنی ناتوان و فراموشکار نیستنخداروشکر) پاشو بیا که بابات معلوم نیست کجاست. اینم میره و اخر شب بر میگرده و من تنها . و مدام پیش همسرم میگن ما تنهاییم و بی کس و کارییم .هیچکی و نداریم همسرمم خیلی حساس زود میگه من که هستم خودم پیشتونم . اینم بگم همسرم 3 خواهر و برادر دیگه هم داره. به هرحال به طرق مختلف میره اونجا و مادرش هم تا اخر شب نگهش میداره
همسرم چندبار بهم گفت اماده شو توروبزارم خونه بابات منم برم بمونم پیش بابامینا مثلا یه صبح تا شب یا سیزده بدر
گفتم نه نمیخوام من بدون تو نمیرم خونه بابام . اونوقت میگن شوهرت کو؟ نمیخوام عادت کنه که منو بزاره خونه بابام با خیال راحت بره اونجا
از طرفی هم نمیخوام همش تو خونه تنها بمونم
مگه من ادم نیستم؟یه زن تنها
من چکار کنم؟:54::54: