اختلاف در ديدگاهها و عقايد- هنوز با خواستگارم صحبت نكردم
سلام
خواستگار در محل كارم يك واسط رو براي خواستگاري فرستاده
گويا بيشتر از يكساله من رو تحت نظر دارن و خيلي وقته از واسط خواستن كه اقدام كنن . واسط بلافاصله من رو تاييد كردن ولي به خواستگار توصيه كردن اول خونه رو تكميل كنن و بعد اقدام كنن . (من توي اين مجتمع مورد تاييد همه هستم . همه من رو به خوب بودن و سالم بودن ميشناسن و بارها شنيدم كه ميگن با بقيه دختراي اينجا فرق دارم. )
از صحبتهاي واسط متوجه شدم تنها چيزي كه فكر ميكنن باعث شه من به همچين پسر خوبي نه بگم ، ( مثل دختراي اين دوره و زمونه) ظاهر ساده پسر و شغل معموليش و ديپلمه بودنشه
من هم ظاهر خيلي ساده اي دارم. هميشه درسم خوب بوده و ليسانس خوبي هم دارم. شغلم دهن پركن نيست و كارمند اداره انچناني نيستم ولي خب كار كردن تو شركت دوست پدرم رو به خونه نشستن و شركت كردن در ازمونهاي استخدامي ترجيح دادم
بنابراين به پرستيژ شغلي شوهرم و يا مدرك تحصيليش حساس نيستم و دوست دارم با يه ادم سالم و ساده و نجيب ازدواج كنم
براي من اخلاق و خانواده و همسو بودن عقايد مهمه
مساله اي كه فقط من بهش واقف هستم اختلاف در عقايد مذهبيه
خواستگارم در حد نرمال و معمولي مذهبيه همونطور كه من هم بودم و خونوادم هستن
ولي من ذره اي اعتقادي به مذهب ندارم . قبلا مذهبي بودم و حالا نيستم. اين تغيير بينش باعث نشده برخوردم با جنس مخالف و يا پوششم تغييري ايجاد بشه. من همچنان دختر سنتي يك خانواده سنتي هستم
قرار شد روز دوشنبه واسط دوباره بياد و خبر بگيره _ جواب رد و يا اقدام خانواده براي خواستگاري و يا يك جلسه صحبت بين من و خواستگار
1- سوالم از كارشناساي خوب تالار اينه: اگر دو نفر از همه لحاظ به هم بخورن ولي عقايد مذهبي يكساني نداشته باشن ميتونن زندگي خوبي داشته باشن؟ گاهي وقتا خوشبينانه فكر ميكنم ميشه.
اگر جوابتون "قطعا خير" هست كه خب هيچي دوشنبه جواب رد ميدم ولي اگر جواب "بله امكانپذير است" به اين سوال منوط به ميزان مذهبي بودن خواستگار و همچنين بيان ديدگاههاي طرفين هست، چجوري عقايدم رو بيان كنم؟ حتي نميتونم در جمع خونواده از عقايدم صحبت كنم چه برسه يه آدم غريبه؟
2- اگر جواب سوالم " قطعا خير" هست ، آيا لازمه دليل رد كردنم رو به واسط بگم؟ اين آقا كه خواستگارمه برام بسيار قابل احترامه و دوست ندارم فكر كنه خودم رو بالاتر از اون ميدونم