سلام به همگی عزیزان حاضر در سایت
دوستان اوقات فراغتتونو چطور می گذرونید؟چطور خوش می گذرونید؟چه برنامه های جالبی دارین ؟ غیر از کتاب خوندنو فیلم دیدنو گاهی طبیعت رفتنو موسیقی گوش کردنو ... یا پختن کیک یا غذای خوشمزه
ممنون میشم نظر بدین:82:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی عزیزان حاضر در سایت
دوستان اوقات فراغتتونو چطور می گذرونید؟چطور خوش می گذرونید؟چه برنامه های جالبی دارین ؟ غیر از کتاب خوندنو فیلم دیدنو گاهی طبیعت رفتنو موسیقی گوش کردنو ... یا پختن کیک یا غذای خوشمزه
ممنون میشم نظر بدین:82:
انگاراینجا فقط به آه وناله جواب میدن . موضوع به این مهمی !!!به نظرم موضوع شادی اور وجالبی بود ولی انگار کسی مایل نیست جواب بده .
در سطح کلیشم همینه بی دلیلم نیست میگن ایرانیا افسرده ان!!افسردگی از فرصت فکرکردن وبطالت میاد . به نظرم علت خیلی چیزا برمیگرده به این سوال ساده .
سلام
ممنون از تاپیک خوبی که زدین.
کمی صبر کنید تا دوستان بیان. تازه چند ساعت بیشتر از ایجاد تاپیک نگذشته.
در حال حاضر بیشتر اوقات فراغتم را در اینترنت سپری می کنم!
و مواردی که خودتون ذکر کردید، کارهایی است که معمولا اگه وقت داشته باشم انجام میدم.
و علاوه بر گوش کردن به موسیقی، نواختن یک ساز هم می تونه برای پر کردن اوقات فراغت خوب باشه.
و یا یادگیری هر مهارت دیگری که بهش علاقه داریم مثل خطاطی، عکاسی، نقاشی و.....
شخصا دوست دارم اگه وقت داشته باشم برم طبیعت گردی و عکاسی.
سلام
تاپیک شما جنبه نظر سنجی داره و به انجمن ازاد منتقل میشه....اینجا به صورت رایگان و عمومی مشکلات شخصیتون رو میتونید مطرح کنید.
موفق باشید
من15 ساعت آهنگ گوش میدم معمولن خوابم هم بگیره میرم میخوابم اگرم درس داشته باشم درسمو میخونم همراه با موزیک
با سلام
سئوالات نظر سنجی باید در انجمن آزاد ایجاد شود
این تاپیک به دلیل اینکه جایش در انجمن آزاد است جهت انتقال قفل می شود