+شما جاي من باشين چيكار ميكنين ؟
[/code]داستان آشنايي من با هم كارم
نقل قول:
حالا كه رفته مي فهمهم جاش خاليه :
تو محل كار با توجه به اينكه خيلي از همكارام ازم خوششون ميومد ولي جرات نداشتن بهم ابراز علاقه كنن چون با همه ي آقايون بدون استثناء جدي برخورد مي كردم . ولي بعد از گذشتن يك سال يكي از همكارام كه خيلي براش احترام قائل بودم و خانوادده بسيار خوبي هم داشت به من ابراز علاقه كرد و ازم خواست كه بيشتر با هم آشنا بشيم ، من قبول نكردم ازش خواستم از طريق خانوادش اقدام كنه راستش رو بخواين اصلا بهش اطمينان نداشتم چون فقط در حد يك همكار ميشناختمش ...
گذشت و دوباره خوات كه روپيشنهادش فكر كنم ...............من هم روي حرف اول پافشاري كردم . بهم گفت : قول مي دم پشيمون نشين .
تا اينكه من كوتاه اومدم . چند وقتي با هم در ارتباط بوديم . ولي از خيلي از رفتار هاي من دلخور مي شد همه اينها بخاطر اطمينان كم من نسبت به اون بود . تا اينكه از اينكه من مسئله آشنايي مون رو به يكي از همكارام گفتم ناراحت شد !!!!!!!!با من دعواي بدي كرد از اونجا كه اين رفتارش برام غير قابل تحمل بود تصميم گرفتم فراموشش كنم ولي بازم بخاطر عذر خواهي هاش بخشيدمش ولي اين بين مسائلي كه بوجود اومد رابطه مون رو خرا ب كرد ..............همش بهم ميگفت تو بچه اي !!!!!!!
وقتي بهم گفت ما به درد هم نميخوريم مخالفت نكردم فقط بهش اس ام اس زدم گفتم خداحافظ مي دونم خيلي با هاش لجبازي كردم ولي سر كار ديگه راحت نيستم تازه دارم ميفهمم كه دوستش داشتم
حالا آقا بعد از 2 ماه عصاب خوردي من تقاضا دارن كه 2 بار با هم باشيم . به من ميگه " اگه دو باره ازتون بخوام كه كه با هم باشين چي بهم ميگين " خيلي حرسم گرفت :160:
RE: شما جاي من باشين چيكار ميكنين ؟
سلام آرمیتا جان
چرا از طریق خونوادش اقدام نمی کنه . نزار با احساساتت بازی کنه یک بار که این کارو کرده این دفعه بگو ما باهم مقداری آشنا شدیم آشنایی بیشتر رو بزار برای بعد از آشنا شدن خونواده ها
باشه عزیزم به در خواست رابطه همین طوریش جواب مثبت ندی ها
من هم میگم اگه این آقا واقعا" قصدش ازدواجه باید با خانوادش بیاد جلو
دوست من
سلام
مراقب باش از يك سوراخ دو بار گزيده نشي .. اگر ريگي به كفشش نباشه و واقعا قصد ازدواج داشته باشه مطمئن باش حتما ار طريق خانواده اقدام ميكنه و گرنه .... روي درخواستش در مورد ارتباط مجدد پافشاري خواهد كرد ...
سلام عزیزم
سر کاری جدی نگیر. به احتمال زیاد ای آقا می خواد به همکارای دیگش ثابت کنه که می تونه یکی مثل تو رو که محل به کسی نمی زاری رام کنه. اگر با خا نوادش اومد که اومد اگه نیومد بی خیالش شو که با احساساتت بازی می کنه و درددسر داره ها. شاد باشی، یا علی
سلام آرمیتا جان
بندم با نظرسایر اعضا موافق هستم ودرادامه مطالب گفته شده عرض کنم که بدون دوست داشتن شما تنها کافی نیست برای یک زندگی موفق...وخیلی باید زیرک باشی تااسیر احساساتت نشوی وتصمیم عاقلانه را بگیری ودرزندگی مشترک خیلی صداقت بین زوجین اهمیت بالایی داره واگر اون آقای همکارتون توحرفاش صداقت باشه وبه شما ابرازعلاقه ودوست داشتن داره باید که به خواسته شما توجه کنه وبرای نشان دادن صداقتش با خانواده بقیه رابطه را پیش برد ...خوشخت باشی
قدیمیا میگن چینی بند زده دیگه چینی سابق نمیشه
بعضی چیزا وقتی توی ذهن آدم میره دیگه نمیشه تغییرش داد حداقل زمان زیادی طول میکشه تا به حالت اولش برگرده
می خوام با خودت صادق باشی و جواب این سئوال رو بدی آیا نمی ترسی بازهم به یه بهانه واهی دیگه این رابطه رو بخواد بهم بزنه؟
این فکرها مانع از حرکت زندگی در مسیر منطقی و صحیحش میشه
من جای شما بودم میگفتم با اینکه یه زنم ولی حرف مرد یکیه یه بار گفتم خداحافظ جوابم بازهم همون جواب قبله
در ضمن با حرف گل بن هم موافقم من از این شرط بندی های مردونه خیلی دیدم متاسفانه
در پناه حق
آرميتا جان لطفا" عجله نكن و به حرفاي دوستاي ديگه هم توجه كن به نظر من هم اگه اون آقا واقعا" شمارو بخواد با خواسته شما موافقت ميكنه كه همون اقدام كردن از طريق خانواده هستش من نميگم با اون آقا لج بازي كنيد ولي رو خواسته خودتون پا فشاري كنيد اگر واقعا" خواستش ازدواج باشه حتما" به خواستتون احترام ميزاره اگر قبول نكرد معلومه كه منظورش يه چيز ديگست
پس محكم باشيد به اميد خوشبختي شما دوست عزيز
يا علي
ارمیتا جان سلام به نظر من بهتره زیاد به این اقا یا در کل به هر کسی زیاد دل نبندی. من هم با نظر دوستان موافقم .همکارتون اگه به شما علاقه داره باید هر چه زودتر با خانواده اش بیاد خواستگاری شما واسه اشنایی هم دوران نامزدی بهترین زمانه واسه شناخت هم .اگه شما با اون ارتباط داشته باشین و چه بسا همه بدونن اونوقت اگه اقای محترم حس کرد که باز به درد هم نمیخورید و شما رو ترک کرد با بد نامی و سرشکستگی خود چه میکنید
گفته های دوستان کامله .من هم این رو اضافه میکنم .اگه دوستش داری بگو رسما"اقدام کنه درغیر این صورت رابطه فایده ای نداره .وبه عواقبش نمی ارزه