برا چی بدون حتی یه تذکر پست من رو قفل کردین و اجازه ندادین جمع بندی کنم؟!!!!
به نام خدا
برا خودم متاسفم که یک ماه و 11 روزه وقتم رو تو این تالار به نوشتن درباره ی خودم تلف کردم............
تاپیک قبلی من برا ی چه بسته شد؟
چون فقط یه پست زدم که رنگ حقوقی داشت؟خوب چرا تذکر ندادین؟
در ضمن من الان به همدردی دوستام نیاز دارم که سفت و محکم بایستم از حقوقم دفاع کنم و برخوردهام رو درست کنم که در صورت لزوم اگه امکانش بود تو روند دادگاه به زندگیم برگردم.........اما درست برگردم........
در ضمن اگه هدف تالار اینه که پست هایی که مثل من حتی یکبار به مسایل حقوقی اشاره داره بسته بشه باید برا همه هدف باشه،دوستانی بودن که بارها و بارها پست حقوقی گذاشتن و کسی بهشون چیزی نگفته...............اگه برای ازادی بیانم مثل سایرین نیاز هست شارژ بگیرم،اون یه مسله ی دیگه هست و بر روی چشم.........اما برا مشاوره،نیازی به مشاوره ی چتی ندارم.........فقط میخوام از تجربه ی دوستان برا درس شدن زندگیم کمک بگیرم...........
آقای پارسا ازتون واقعا ممنونم......
من در یک شهر کوچک زندگی میکنم.........
من هدفم در وهله ی اول برگشت به زندگی هست.......
حالا شوری بهتره یا دادگاه؟
خانم فرشته ی مهربان،خاله قزی،اقای نجار و همه ی دوستانی که تجربه ی کافی برا کمک داشتین،پستم رو دیدین، ولی حتی به خودتون زحمت ندادین یه خط هم برام بنویسید..........
فرشته ی مهربان............شما اصلا مهربان نیستین..........من رو درک نمیکنید........براتون مهم نیست چقدر زندگیم تو مخاطره هست.........برا همین حتی پست هام رو دقیق نمیخونید........چون براتون بی اهمیته............یکی دیگه هم ناراحته.....به شما چه!!!......حق دارید...........من تو پستهام بارها گفتم شوهرم بهم جواب تلفن نمیده.......شما میگین برین مشاوره حضوری؟!!!!!!!خانم محترم...........بنده اینجا برا بیکاری نمیام.........ادب حکم میکرد شما یه تذکر میدادین و فرصت جمع بندی میدادین.........
حالم از هر چی همدردی این شکلیه بهم خورد با این کارتون........