چگونه شخصی که میدانم مناسب من نیست از ذهنم پاک کنم؟
سلام
راستش میدونم این مشکل رو تا حالا خیلیا تجربه کردن اما این روزا خیلی حال روحیم بده گفتم شاید با راه حل های شما عزیزان و مشاوران آروم شم.
من 5سال و خورده ای پیش با پسری آشنا شدم که قرار بود به ازدواج ختم بشه، تو یه شهر هم زندگی نمیکنیم و سالی 1یا 2بار همدیگه رو میدیدیم.خیلی همدیگه رو دوست داشتیم وخونوادش اومدن و منو دیدن و پسندیدن و خیلی دوسم داشتن اما رسمی نامزد نشده بودیم. خونوادش اومده بودن برای آشنایی.منتظر بودم درسش تموم شه.
تا اینکه 1سال و نیم پیش یهو فهمیدم با دختر دیگه ای ارتباط داره و رابطمون بهم خورد و من به حال و روز خیلی بدی افتادم که خونوادم متوجه شدن قضیه چیه.خونواده خودشم متوجه شدن و به شدت باهاش برخورد کردن(که فایده ای هم نداشت). دوستش میگفت اون دختر نامزد داره و رابطشون در حد دانشگاهه. اصلا باورم نمیشد که اینی که اینقد منو دوست داشت یه باره یه آدم دیگه ای بشه. تو این مدت پیام میداد و زنگ میزد و من با اینکه میدونستم اشتباهه جواب میدادم. تا همین چند ماه پیش هم به من امید رسیدن میداد...
چندین بار به طور جدی بهش گفتم نیا سراغم اما به 20 روز نمیکشید و به یه بهانه پیام میداد.منم چون هنوز دوسش داشتم جواب میدادم.
اما از پروفایل واتس آپش متوجه شدم که عاشق این دختره شده بوده و انگار جدا شدن،خیلی حالم بد شد. از واتس آپ بلاکش کردم که دیگه پیام نده.
خیلی زجر آوره کسی که دوسش داری بیاد بهت بگه که حالش بده و بدونی حالش از یکی دیگه بده.
باورم نمیشه یه آدم 2بار اینجوری عاشق بشه. عاشق من بشه و آینده رو برام بسازه بعد یه مدت عاشق یه آدم جدید شه...نهایته نامردیه...اونم عاشق یه دختر که همزمان کلی دوست پسر داشته بعد من همیشه بهش وفادار بودم و تو چشم پسری جز اون نگاه نکردم.آخه چرا؟
میدونم این آدم به درده من نمیخوره اما باورش برام سخته... حتی بعد 1سال و نیم دلم براش پر میکشه با اینکه اینجوری زندگیمو خراب کرد.... همش خاطراتم با اون جلو چشممه، حرفاش یادم میاد داغون میشم. همش بغض دارم و با کوچکترین مسئله گریم میگیره.
بهم بگین چه جوری به خودم بفهمونم به درد من نمیخوره؟؟؟ چه جوری از ذهنم پاکش کنم؟؟؟ چه جوری آرامشم برگرده؟
فکر اینکه با یکی دیگست حالمو خراب میکنه.
همش به خودم میگم خدا دوست داشته که الان شناختمش اما چند روز بعد دوباره فکرش میاد تو سرم.
دیگه از هرچی عشق و دوست داشتنه بیزارم.
خیلی دلم گرفته :315::315: