خیانت های زناشویی و چگونگی ترمیم دوباره ی رابطه
باعرض سلام و خسته نباشید..من ۱۲ساله ازدواج کردم و یه دختر ۸ساله دارم...حدودا ۳ساله رابطه ی من و همسرم خیلی سرد شده و خیانت های زیادی از طرف ایشون دیدم..ولی سعی کردم با درس و دانشگاه خودمو مشغول کنم..تو این مدت خیلی درگیری داشتیم..و من چندین بار قهر کردم و منزل پدرم رفتم...چندین بار با واسطه برگشتم و تو این زمان متاسفانه تصمیم گرفتم مثل خودش خیانت کنم...البته فقط در حد فضای مجازی بود ولی همسرم متوجهشد و درگیری شدیدی درست کرد و حتی کسی رو که باهاش صحبت میکردم و از همکلاسیام بود سر قرار کشوند و اونو با ضربات چاقو مجروح کرد..چندین بار با چاقو من و خونوادمو تهدید کرد..حتی روی من و دخترم بنزین ریخت..البته اینو هم بگم ترامادول مصرف میکنه..بعد ۳ماه جدایی دوباره به خاطر دخترم برگشتم...و حالا به بهانه های مختلف قهر میکنه و شب رو با یکی دیگه سپری میکنه..نمیدونم چکار کنم..من سعی کردم گذشته رو فراموش کنم ولی اون یه روز خوبه یه روز دیگه مدام گذشته رو پیش رو میاره..بشدت شکاک و بدبینه..ینی از قبل بود و حاضر نیست بیاد مشاوره و خودشو درمان کنه...تو رو خدا راهنماییم کنید..منو تو خونه زندانی کرده و اجازه نمیده بیرون یا دانشگاه برن..موبایلمو گرفته و پولی در اختیارم نمیزاره...دارم دیوونه میشم..نمیدونم چه کنم...از طرفی پشتوانه ای ندارم که بخوام جدا شم..راهنماییم کنید