-
ترميم رابطه
سلام من دختري ٢٣ ساله هستم
يكسال و اندي پيش با پسري اشنا شدم
شروع به دوست داشتن هم كرديم و خيلي هم عاشقانه همديگر را دوست داشتيم
تا اينكه تصميم به ازدواج گرفتيم
خانواده ها رو در جريان گذاشتيم و همه چيز خوب پيش ميرفت تا اينكه بر سر يه موضوع الكي من زير همه چيز زدم و گفتم كه نميخوام ادامه بدم
ناگفته نماند كه اطرافيان اون همش اينكه عجله كردي رو به اون گوشزد ميكردن
من كه گفتم نميخوام ادامه بدم شوك شديدي براي اون داشت
بعد از چند ساعت پشيمون شدم و به اون برگشتم
ولي رفتارش و اخلاقش تو همين چند ساعت خيلي عوض شده
احساس ميكنم واقعاً يخ كرده
الان ٢-٣ روز ازين جريانات ميگذره
چطور ميتونم حس و عشق قبلي رو به رابطمون برگردونم؟!
لطفا راهنماييم كنيد
-
پس چرا هيچكس به من جواب نميده؟! 😕
-
خوب معلومه. خیلی زدی تو ذوقش. باید ی مدت بگذره. به این زودی نمیتونی برش گردونی. شایدم هیچ موقع نتونید
-
-
سلام۰منظورتون از موضوع الکی چیه? شما یهو زدی با خاک یکسانش کردی به قول خودت یهویی۰ ایشونم خب یهویی داغون شدن۰ گفتید که تصمیم ازدواج هم گرفتید۰۰ به همین راحتی و به قول خودتون الکی شوک بهش وارد کردید ۰چطور میتونه بهتون اعتماد کنه? که فردا روزی یهویی الکی هزارتا بلای دیگه سرش نیارید?!:97:
قسم میخورم هیچ مردی توی این دنیا از کار شما زنها سر درنمیاره:203:
-
همیشه ساختن سخت بوده ولی ویرانی آسون!
خب شما الان با این کارتون پسرک رو وارد شوکی بزرگی کردید، فعلا نمیتونید کاری انجام بدید تا زمانی که از شوک بیرون بیاد، تو این مدت اصلا سراغ صحبت های طولانی نرید چون پس میزنه. فقط چند پیام عذر خواهی عمیق
بعد خارج شدن از شوک از شما دلیل اون رفتارتون رو می خواد و شما باید با ارامش و با دقت کل موضوع رو براش توضیح بدید، پیشنهاد میکنم به هیچ وجه اقدام به تظاهر و ظاهر سازی نکنید به امید اینکه رابطه رو برگردونید!!! کاملا صادق باشید چون بعد دلایل شما پسر با دید شک با شما رابطه رو ادامه میده و اگه تظاهرتون برملا بشه دیگه جمع شدنی نیست.
کاملا صادق باشید. جلب اعتماد دوباره خیلی وقت می بره.
-
خيلي هم الكي نبود
چون خانوادش به شدت داشتن تو زندگي ما دخالت ميكردن
به حدي كه حتي تاريخ بله برون و... رو كه براش برنامه ريزي كرده بوديم تغيير دادن
خوب منم خيلي ازاين بابت عصبي شدم 😞
- - - Updated - - -
مرسي از راهنماييتون