نوشته اصلی توسط
واحد
انیسا جان دو تا موضوع به نظرم اومد که بهت بگم یکیش گذشته همسرت بوده که باید بتونی اینو بپذیری و باهاش کنار بیایی . من تایپک های قبلیت رو ندیدم ولی اگر خودت هم قبلا نامزدی نا موفق داشتی اینو بهتر میتونی درک کنی . اون رابطه برای ایشون تموم شده . الان شما براش مهمی . چون اگر اینطور نبود ایشون میتونست کنار بکشه و تن به ازدواج نده . اگر بتونی با این موضوع کنار بیایی و بهش اعتماد کنی میتونی رفتارت رو اصلاح کنی . موضوع دومی که گفتم همینه . شما قراره عشق و همسر و همدم و همدل ایشون باشی . نه مفتش و پاسبان . شما قراره به همسرت ارامش بدی نه اینکه دم به ساعت ارامش رو ازش بگیری . قرار نیست تمام جزئیات کار و هر جا رفت و چکار کرد رو به شما گزارش بده . قرار نیست شما نگران خاموش شدن گوشی ایشون باشی . همین کارهاست که گرچه از روی دوست داشتنه ولی جایگاه زن رو از معشوق بودن به .... پایین میاره . برای نفطه چین نتونستم کلمه مناسبی پیدا کنم . ولی با این کارها مرد فکر میکنه همسرش کسیه که فقط میخواد سین جیمش کنه و مچش رو بگیره ودائما مجبوره باز جویی بشه و جواب پس بده . اگه با شما همچین رفتاری بشه واقعا خوشت میاد ؟