-
مشکل بزرگگگگگگگگ :(((
سلامب همه ی دوستان و اعضای محترم...
داشتمتوی نت سرچ میزدم ک با پست یکی از کاربرای همین سایت مواجه شدم. کسی ک فکر میکرد سرش بزرگه و خودشوتوی خونه حبس کرده بود. از کاربرا خواسته بود ک اندازه ی دور سرشونو بذارن
واقعیتش من یکی دوسال میشه ک حس میکنم سرموصورتم از بدنم کوچیک تره واقعا افسردم کرده. نمیدونم چیکار کنم. خیلی فکرم مشغوله. هر لحظه به این فک میکننم ک سرم از بدنم کوچیک تره یا نه؟ حالا منم اومدم اندازه ی دور سرمو اندازه گرفتم. از بالای ابرو 58 سانتی متر دور سرم بود. و از چانه ام تا پیشانیم 20 سانتی متر بود. ایا این اندازه نرماله؟سرم از بدنم کوچیک تره؟ راستی 17 سالمه
-
سلام.
شما چی کار اندازه سر بقیه داری.مهم اینکه تناسب داشته باشی.من خودم گونه های برحسته و صورت گردی دارم اما خودم میدونم بهم میاد اندازه صورتم بهت بگم افسرده تر یعنی؟
-
دوست عزیز من خواستم کسی اندازه سرشو بگه.خواستم بدونم ناراحتی من بیخودیه؟یعنی سرو صورتم با او سایزی ک گفتام کوچیکه یا اندازس؟ یا بزرگه؟ از نظر دوستان
-
سلام دوست عزیز
من وقتی تاپیک شمارو دیدم با کنجکاوی اومدم ببینم چی شده؟
این موضوع بستگی به قد و وزن و استخون بندی داره. مثلا اگه کسی خیلی لاغر با استخون بندی ریز باشه ممکنه
سرش یکم بزرگ تر دیده بشه یا کسی که بیش از حد چاق باشه شاید سرش کمی کوچک تر دیده بشه.
ولی در هر صورت مشکل بزرگی نیست و راه حل داره.
اگه شما این طور فکر می کنید راحت می تونید با ورزش مثل بدن سازی و با تغییر تغذیه به تناسب اندام برسید.
البته مدل مو هم خیلی تاثیر گذاره.
موفق و شاد باشید:72:
-
ن وزنمحدود شصتو خرده ایه. قدمم 177 حالا ب نظرتون با سایزی ک از سرم دادم متناسبه یا سرم کوچیه؟
- - - Updated - - -
من وزنم حدود شصتو خرده ایه. قدمم 177 حالا ب نظرتون با سایزی ک از سرم دادم متناسبه یا سرم کوچیه؟
-
با سلام
لطفا عنوان مناسب انتخاب کنید. و ازطریق آیکن گزارش به مدیر در ذیل پست خود ارسال کنید تا تاپیک شما باز شود
با تشکر