استاد مجرد من و ارتباط من با ایشون
سلام
امیدوارم که کمکم کنید
من 25 سالمه و استادم 33سالش هر دو مجرد و مذهبی هستیم.
چیزی که خیلی ذهن من را درگیر کرده ارتباط با استادم است
بذارید براتون توضیح بدم
من قبلا به این استادم علاقه داشتم و هیچ ارتباطی هم با ایشون نداشتم ولی سر اینکه ایشون استاد راهنمای من یودن شمارشون را گرفتم و ارتباطمون هم در حد پیامکی بوده ایشون خیلی مراعات میکنن و من هم همین طور.
ارتباط پیامکی ما هم واقعا سالم بوده و در مورد مسائل درسی بوده. ولی یه خورده من ارتباط را بیشتر کردم تا شاید از این طریق بتونم نظر ایشون را جلب کنم منظور از اینکه بیشتر کردم باز در مورد مسائل درسی بود.
نمیدونم ایشون متوجه علاقه من شدن یا نه.
ولی من هم از پاسخگویی و بعضی رفتارهایی که ایشون داشتن احساس میکنم ایشون هم برای شناخت این ارتباط را ادامه دادن نمیدونم شاید هم من اشتباه میکنم.
ولی خوب تا جایی که من میدونم ایشون تو دانشگاه با هیچ خانومی در این حد رابطه نداشته. ولی میخواستم بدونم تو این مدت که با ایشون در رابطه هستم چطور برخورد کنم و چیکار کنم که نظرشون را برای ازدواج جلب کنم؟اگر من اشتباه میکنم چه دلیلی داره؟
یه مورد دیگه که من تقریبا 1.5 سال پیش فهمیدم که ایشون مایل به ازدواج هستند ولی تا الان ازدواج نکردن واقعا برام سواله که یه آدم مذهبی که 33 سالشه و از لحاظ کاری و مالی در شرایط خوبی به سر میبره چرا از اون موقع تا الان ازدواج نکرده؟