-
کم محلی در شروع رابطه
با سلام
از طریق خانواده ام با یک دختر آشنا شدم جهت ازدواج.من متولد 64 هستم ایشون 69، هر دومون فوق لیسانس.بار اول که تلفنی حرف زدم عنوان کردند که فعلا قصد ازدواج ندارن من هم گفتم یه مدتی آشنا شیم تا موقعی که شما تصمیم گرفتین میام خواستگاری ایشون قبول کردن.بعد از چند جلسه مکالمه تلفنی یه قراری گذاشتیم و یک ساعت همدیگرو دیدیم و قرار گذاشتیم تا به مدت دو هفته با هم حرف بزنیم و بیشتر آشنا شیم و بعد از 6 ماه مقدمات ازدواج رو فراهم کنیم. ایشون در جلسه خواستگاری گفتند من آدم بد اخلاقی هستم. و کلا در مورد آینده حرفهایی زده شد. بعد از جلسه آشنایی ایشون به من کم محلی می کنن فقط یکبار با من حرف زدن البته اشتباه از طرف من هم بود که بجای حرف زدن در مورد مسایل مهم ازدواج بیشتر به حاشیه میکشیدم بحثو.الان دو روزه ایشون اصلا به من جواب نمیدن نه تماس نه اس ام اس.به نظرتون علت چی میتونه باشه؟ممکنه از حرف خاصی ناراحت شده باشن؟ یا اصلا منو نپسندیدن؟ الان نمیدونم چیکار کنم من ازشون خ.شم میاد و دوسشون دارم اما از کم محلیا و جواب ندادنا خیلی ناراحتم لطفا کمک کنید
-
سلام برادر عزیز
لطفا کمی اگاهانه تر به مسئله مهم ازدواج نگاه کنید.
ایشون از اول که تمایلی به ازدواج نداشتن...حالا دلیل اصرار شما را نمیدونم....و همچنین دلیل قبول کردن ایشون که شما برید خواستگاریش !
از طرفی هم میگه که ادم بد اخلاقیه.این برای شما زنگ خطره.داره سنگاش رو با شما وا میکنه.یعنی اگر فردا روزی اخلاق بدی ازم سر زد نباید ناراحت بشی.چون من از روز اول بهت گفتم بد اخلاقم.
الان هم که هیچی نشده ایشون داره کم محلی میکنه.وای به حال یکسال بعد از شروع زندگی مشترک.الان وقتیه که این خانوم شماره شما رو میبینه حمله کنه سمت گوشیش!! نه اینکه نه جواب اس ام اس و نه جواب تلفن و .....
عاقلاه تر رفتار کنید.به قول قدیمیها برای کسی بمیر که برایت تب کنه.
موفق باشید
-
به نظرم خیلی بهش اصرار نکنید که باهاتون ازدواج کنه ! درسته که آدم باید نکات منفی خودشم بگه در مرحله آشنایی اما نه اینکه به انجام و تقویتش هم اصرار داشته باشه خیلی بده. مثلا اگر گفته باشه من یکم آدم بداخلاقیم ، ولی خیلی دوست دارم خودمو تغییر بدم و شما بهم کمک کنید لطفا اگر گاهی بد اخلاقی میکنم صبور باشید وبه دل نگیرید... نه اینکه بگه من بد اخلاقم همینی که هست میخوای بخواه نمیخوای خوش اومدی ... یکم دقت کنید واز خانواده هم مشاوره بگیرید.
-
ممنون از راهنماییتون. امروز باهاش حرف زدم و گفت اصلا منو به معیارهای خودش نزدیک نمی بینه و خداحافظی کردیم میگفت از ازدواج سنتی خوشش نمیاد از اولش مشتاق نبودن متاسفانه.
-
اقا ایدین سلام . امیدوارم خدا دختری خوب و برازنده و خوش اخلاق دختری که شما لایق همسری اون هستید براتون قسمت کنه . برادرم اینجا محیط خوبی برای خود سازی و افزایش مهارتهای زندگیست . خوش امدید .