-
شک کردن نامزدم به من
با سلام . زندگیم داره از هم میپاشه . چند ماهه عقد کردیم من چند ماهی میشه برا اعصابم قرص ترامادول مصرف میکردم . چون شغلم تعمیرات موبایله و روزانه با صد نفر دعوا میکنم و خلاصه اعصابم خیلی ضعیف شده بود که به پیشنهاد یکی از دوستان گرفتم و مصرف کردم . یه ماه پیش نامزدم تو جیبم دید گفتم مال دوستمه . چند روز پیش هم جلدشو دید و اونم گفتم مال دوستمه گذاشته بود سر میز ورداشتم گذاشتم تو جیبم که بندازم دور ولی یادم رفته بندازمش دور . امروز صبح هم یه دونه تو جیبم بوده افتاده تو رختخواب و اونم دیده . حالا میگه میخوام برم به مامانم بگم و ازت طلاق میگیرم
-
درود
یه سوال مصرف ترامادون آیا با تجویز پزشک بوده؟
و اینکه شما آیا مواد دخانی چه سیگار و قلیان و یا هر مواد دیگه ای مصرف میکنید؟
بنده هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم ولی حداقل اینو خوب اطلاع دارم بدون تجویز پزشک بهتره هیچ دارویی و یا قرصی مصرف نشه.
در مورد شغلتان خوب بنده هم بازاری هستم و خیلی ها هم توی سایت بازاری و کارمند هستند شما بجای خوردن اینجور قرص ها بهتره مهارت خودتان را در کنترل هیجانات و احساسات + کنترل عصبیان و استرس بالا ببرید.بنظرم بهتر عضو انجمن آزاد بشوید یا با نامزدتان به مشاوره مراجعه کنید مسئله ترامادون تنها نیست عصبانی شدن شما فکر کنم مهمتر باشه
-
سلام آقا آرش.اول از همه خونسردیتو حفظ کن. من راجب قرصی ک گفتین اطلاعاتی ندارم اما چرا ب خانمت توضیح ندادی برای چی مصرف میکنی؟؟بیشتر خانمها درک این موضوعاتو دن.اینم در نظر بگیرین مخفی کاری و دردروغ های کوچیک باعث میشه ایشون ب شما شک کنند و..خیلی مشکلات بزرگتر و بیشتر پیش بیاد..صداقت حرف اول تو زندگی مشترک میزنه تا برای دیگران سوتفاهم ایجاد نشده سریعا باهاش صحبت کنید تا خیالش راحت شه.
-
نه تجویز پزشک نبوده . خودسر و به سفارش یکی از دوستان مصرف کردم . الان واقعا پشیمونم . فهمیدم گول خوردم . حالا نامزدم میگه طلاق میخوام .
چی بهش بگم؟ هر چی بگم باز حرف خودشو میزنه . هر چی میگم غلط کردم . اشتباه کردم پشیمونم گول خوردم یه فرص بهم بده باز حرف خودشو میزنه
-
سلام.
سعی کنیدباصبوری ومنطق مسائلت رو حل کنی.متأسفانه ترامادول ازموادمخدربدتره وعوارض ناخوشایندی داره برو خداروشکرکن رفتارخانمت باعث شده تاجدی ترمسأله روحل کنی.
هرچه سریعتربروپزشک(وترجیحا مشاور)ودوزمصرفت روبهش بگوتابرای جایگزین اشتباهی که کردی برات دارو تجویزکنه یا روشهای جایگزین بهتری بهت بگه اگه دکتری برات داروهای گیاهی تجویزکنه که چه بهتر.ا
گه به خودت قول مردونه بدی وبه خودت متعهدباشی برای آرامش خودت گرد این چیزانری مطمئن باش خانمت متوجه صداقت وتغییراتت میشه و نیازنیست مدام براش قسم وقرآن بخوری.پس بصورت خلاصه سعی کن جدی بری مشاوره وخودت مسأله روحل کنی وکم کم دروحله دوم باخانمت صحبت کنی
-
بهتره دقیقا بهشون بگی از اول ماجرا چی بوده و بگید حتا اگه به مادرشونم بگن حاضرید برای اونها هم توضیح بدید و بگید که کاملا گول خوردید و هیچ چیز نمیدونستید.
در ضمن هیچ موقع دارویی را بدون تجویز پزشک نگیرید بعض ها ممکنه با برنامه قبلی برای ادم دام پهن کرده باشن
-
کارت رو درست انجام بده که نیاز نباشه با مردم دعوا کنی
در ضمن ترامادول هیچ فرقی با مواد مخدر دیگه نداره ، درسته شیشه نمی کشی ولی انگار تریاک مصرف می کنی
-
واقعا پشیمونم . حتی اگه بمیرمم میخوام بزارمش کنار . میخوام از امروز دیگه مصرف نکنم . خیلی پشیمونم.
بد اشتباهی کردم . کاش میشد برگردم به عقب
-
دوست عزیز صداقت در زندگی مشترک حرف اول رو میزنه اشتباه اولتان این بود که قرص را خودسر مصرف کردید و اشتباه دومتان هم این بود که به همسرتان دروغ گفتید . باید برایش کامل توضیح بدید و بگید که من الان نیاز به کمک دارم . هر چه زودتر هم به پزشک مراجعه کنید.