نداشتن شغل مناسب و ترديد در اقدام رسمي براي خواستگاري
سلام
من يك پسر هستم 25 سال سن دارم . بنده دانشجوي فوق ليسانس نرم افزار کامپیوتر هستم و سربازي هم رفتم. در يك آموزشگاه بصورت پاره وقت كار ميكنم و شغل مناسبي ندارم. توي همين آموزشگاه به يه دختر علاقه پيدا كزدم .كه بد جور داره اذيتم ميكنه اين علاقه و چند وقتي هست دلم خیلی گرفته . نمي دونم بايد جه كار كنم خيلي دوس دارم يه شغل داشتم و مي تونستم رسما اقدام كنم اما الان حتي با وجود اينكه خانواده ام هم ازم ميخان هركسي رو كه ميخام معرفي كنم تا اقدامات اوليه رو شروع كنم ولي جراتشو ندارم حرف دلمو بگم و نميتونم و همش ميگم صبر كنيد .مشکل مسکن هم ندارم و به لطف پدر یک واحد آپارتمان هم دارم . مهمترين مشكلم شغله هر چقدر تلاش میکنم برای یک شغل مناسب هیچی پیدا نمیشه .چند ماهي هست كه توي اين آموزشگاه اين دختر رو مي بينم و به خاطر كار هم شماره موبايلشو رو در اختيار دارم دو سه باري وسوسه شدم از طريق پيامك بخوام ارتباط داشته باشم ولي باز هدف خودمرو بالاتر دونستم .. من حتي نتونستم علاقه خودمو به ايشون نشون بدم اصلا نميدونم بايد نشون بدم يا نه .از اون طرف هم به خاطر نداشتن شغل مناسب جرات اقدام رسمي رو ندارم و از "نه" شنیدن هم میترسم . نميدونم جه كاري درسته چه كاري غلط.شما رو به خدا كمكم كنيد كه چه كار كنم؟؟