بعد از گذشت مدت زیاد مشکلاتم حل نشده و بریدم!
وقتی دارن این مطلبو مینویسک اصلن شرایط روحی خوبی ندارم.اینجا آخرین امیدمه که شاید یکی یه راه حلی پیش روم بزاره
وقتی تو اینترنت و جاهای دیگه میخوای چت کنی و از مشکلت بگی و دردو دل کنی خودتونم میدونین اصن فضای نت اون طوری نیس که یکی واقعا بخاد بت کمک کنه و حرفاتو گوش کنه.امید وارم اینجا شاید شاید آدمایی مثل خودم باشن که خرفامو بفهمن
من دیگه بریدم.... نمیدونم چطور و از کجا بگم چندین سال زندگیو تو چن خط...ولی همینو بتون بگم که الان هیشکی کنارم نیس که از این همه سختی کمرم داره میشکنه...نمیتونم...حتی روان شناسمم مثل یه غریبه بام رفتار میکنه...نمیدونین چقد سخته که بخوای دیوار غریبه بودنو بین خودت و یه آدم دیگه بشکونی اینکه باهات مثل برادرش رفتار کنه مثل یه دوست ولی نمیشه...سخت ترین کار گدایی محبته....من الان هیشکیو ندارم....با هونوادم مشکل دارم اختلاف سنی وحشتناک دارم باشون برادر خواهرم ازدواج کردن و رابطه خوبی باشون ندارم و برادرمم حتی کنارم نیست....تحت تاثیر یه سری اتفاقا زندگی به یه مسیری رفت که نتونستم دوستای صمیمی خوبی داشته باشم و الان صب تا شب فقط با خودم حرف میزنم...نمیدونم چیکار کنم...نمیدونم چی بگم بهتون...از 4 سال انتظار برای فرار از خونواده؟ از دبیرستان مذخرفی که توش و بودم و خاطرات توش؟از تحقیرایی که تو خونواده شدم؟از تنهاییام تو بچگی؟از زندگی الانم که هیچی سر جاش نیست و افسرده گوشه خونم؟نمیونم چیکار کنم....من فقط 19 سالمه....نمیدونم باید چیکار کنم.....کاش میشد یکیو پیدا کرد...من پیش روانش نشاسای زیادی رفتم و همین باعث شده دیگه نتونم الان دوباره بگم چی به سرم اومده دیگه نمیتونم زبونم بند اومده...به خدا خسته شدم...کاش یکی مثل خودم بود میتونستیم به هم کمک کنیم زندگیمونو نجات بدیم....من نمیدونم باید چیکار کنم...هیشکیو ندارم....نمیدونین چه حس بدیه وقتی تو خیابون از کنار آدما رد میشیو نمیتونی ازشون کمک بخوای....تو رو خدا بگین چیکار کنم...توروخدا نیاین حرفای تلخ بزنین و اینکه همه همیننو خودت باید روی پای خودت وایسی...اولن اینکه همه مشکلاتشون برای خودشون محتره ولی به خدا من دیگه نمیتونم...من باید چیکار کنم؟؟حداقل یه روانشناس بم معرفی کنین که به آدم نزدیک شه نه هفته ای نیم ساعت..ببینین زندگی مثل فیلما شده نمیدونم حرفامو باور میکنین یا نه ولی به خدا 4 ساله دارم عذاب میکشم....فکر میکردم همه چی حل شه ولی نشد.....کاش یکی باشه با آدم آشنا باشه...توروخدا کاش یکی باشه.........ببینین به خدا به خدا شب و روزم عذابه...بید چیکار کنم فک کنین من داداشتون بچتون دوست صمیمتون تورو خدا درکم کنین من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟