شوهرم دوست نداره با خانواده ام رابطه داشته باشه
سلام
من کاربر جدید هستم با کلی مشکلات اینی که گفتم مشت نمونه خرواره شوهرم دوست نداره با خانواده من رابطه داشته باشه اینو به زبون نمیاره ولی با کاراش این رو ثابت کرده دفعه اول یه ماه بود که عقد کرده بودیم من و شوهرم تصمیم گرفتیم که با خواهرام بریم بیرون از شهر حتی با هم رفتیم وسایل خریدیم و اماده کردیم صبح قرار بود خواهرم ساعت 8 بیاد دنبالمون که حالش بد شده بود ساعت 10 اومد آقا گیر داد که اونا بدقولی کردن نمیاد چند باری هم خواهرام اومدن خونمون بی محلی کرده رفته تو اتاق خونه اونا که اصلن حاضر نیست بره این رفتاراش خیلی داره آزارم میده من دوس دارم شوهرم منو جلو خانوادم سربلند کنه ولی اون فقط سرشکستم میکنه اخر این ماه عروسی داییمه ولی میگه نمیاد اینم بگم که من عاشق خانواده شوهرم هستم خیلی دوسشون دارم و براشون احترام قائلم اونا هم همینطور برای من.
اینم بگم که شوهرم خیلی عصبیه سر هر چیزی کوچیکی عصبی میشه و حتی چیزی که به من مربوط نباشه دق و دلیش رو سر من خالی میکنه.
توروخدا کمکم کنید
ما الان 6 ماهه عقد کردیم ولی داریم تو خونه مامانم با هم زندگی میکنیم اخه شوهرم اینجا جایی نداره خونوادش شهرستان هستن چند روز بعد از عقدمون شوهرم بیکار شد و تا الان هنوز یه کاری پیدا نکرده که دووم بیاره خسته شدم از این وضعیت حتی سر چیزای کوچیک که بحثمون میشه میگه طلاقم میده در حالی که ما در نهایت عشق با هم ازدواج کردیم توروخدا بهم بگید با شوهرم چی کار کنم....:54::54: