داداشم داره اشتباه میکنه راهنماییم کنین کمکش کنم
با سلام و احترام به همه دوستان عزیز
داداشم از من بزرگتره. خیلی دوسش دارم. آدم خیلی مردم دار و در عین حال دل رحمیه. یعنی همش
به فکر این هست که کار دیگران رو راست و ریس کنه. بیخیال مشکل مردم نمیشه.
مشکل من اینه که یه دختر عمو دارم که نمی دونم واقعا چطوری توصیفش کنم. از شوهرش طلاق
گرفت. یه پسر 10-11 ساله داره. شوهرش اعتیاد داشت که تو اعتیادش تا حدی دخترعمومم مقصر
بوده. والله ما هر چی مشکل با خانواده پدریم داشتیم علتش این دختر عموهه بوده. همش دو به هم
زنی. ایجاد اختلاف نمامی و اوووووووووووووو. نگم هچی بهتره.
من ازدواج کردم کلا باهام قهر شد. تا تونست پشتم حرف زد ولی اصلا بروش نیاوردم و همه چی رو
میشنیدم.
تو جریان طلاقش از برادرم کمک خواست که بره دادگاهو کارای دیگه. اونم طبق روال کمک کرد بهش. تا
طلاق گرفت. ولی برادرم خوب میشناستش که جنسش چیه.
اما....... چی بگم اینقد جلوش ضجه میزنه. گریه می کنه. پیامک میده از بدبختیاش میگه اینکه بمیره و
... خیلی چیزای دیگه انگار هیچکی دیگه تو این دنیا نیست باهاش دردو دل کنه که برادرم حس
مردونگی و تامین کنندگیش گل کرده و با هدف کمک بخواد بگیرتش. که اگه این اتفاق بیفته اولش پدر و
مادرم نابود میشن بعد تک تک اعضای خانواده و فامیل. چون همه منتظر عروسیه برادرمن و انتظار دارن
بهترین زن و بگیره اما خدا رحم کنه بهمون.
دختر عموی من با من کلا قهر بود. امروز زنگ زد اینقد قربون صدقم رفت که مونده بودم داشتم شاخ در
میاوردم از تعجب. به هیچ کدوم از خواهر برادرای دیگم نمی تونه نزدیک شه. چون میزنن زیر پوزش. اما
من چکار کنم. خواهرم میگه تو یه جوری هستی که حتی باکسی که ازش بدت هم بیاد یه جوری حرف
میزنی که طرف متوجه نمیشه و به خودش اجازه میده باهات ارتباط داشته باشه. اصلا باهاش ارتباط
نداشته باش چون میخواد جا باز کنه. اما من چکار کنم بنظرتون که اونو از چشم برادرم بندازم؟ تو رو خدا
کمکم کنین خودم امتحان دارم فقط دارم گریه می کنم که چکار کنیم. این دختره یه ماری هست که
دومی نداره.