دختر مورد علاقه ام بیش از حد به من وابسته است
با سلام
من 27 ساله ، لیسانس / اون 23 ساله ، لیسانس
من الان با دختری :43:در دوران آشنایی قرار دارم یعنی اینکه قبل از خواستگاری نزدیک به سه ماه در ارتباط بودیم و خانواده هامون هم در جریان بودند و بعد از اینکه به جلسه خواستگاری رفتیم ، قرار شد که همچنان در ارتباط باشیم .
همدیگه رو هم خیلی دوست داریم و مشکل خاصی به لطف خدا نداریم .
اما مشکلی که من دارم اینه که ایشون خیلی وابسته شدند به من .
چون ایشون در یک خانواده ایی بزرگ شدند که بسیار به دخترشون از نظر مهر و عاطفه رسیدند و من به شدت و اندازه کمتری از این موهبت برخوردار بودم ، قاعدتا به این دلیل انتظاراتی بیشتر از من دارند .
بعنوان مثال :
اگر در چت یا هر چیزی من یک کمی بی محلی کنم بسیار ناراحت میشه و اگر مثلا در یک چت از کلمه "عزیزم" و کلمات مشابه استفاده نکنم خیلی ناراحت میشه و خودش هم بهم گفته خیلی حساسه .
اگر جایی برم و بهش نگم هم ، متعجب میشه و میگه چرا بهم نگفتی.
اگه یه روز وقت نشه که اس عاشقانه براش بفرستم صبح که از خواب پا میشه ، ناراحت میشه .
این یک موضوع ، موضوع دیگه اینکه :
من دوس دارم یک مدتی تنها باشم تا واقعا از ته دلم نبودنش رو احساس کنم و واقعا دلم براش تنگ بشه . یعنی دوس دارم حس شدید دلتنگی رو تجربه کنم . دوس دارم یک کمی تنها باشم . دوس دارم ، مثلا یک هفته ایی بدون تماس ، دیداراش ، پیام هاش ، با خودم تنها باشم .
من مثلا توی گوشیم شاید نزدیک به 400-500 عکس ازش داشتم برای اینکه به این حس و خواسته نزدیک تر بشم ، همه عکساشو به لپ تاپم انتقال دادم و الان عکسی ازش تو گوشیم نیست.
من فکر میکنم که این حس ، یه حس طبیعیه .
یه بار مشکل کاری پیش اومده بود که بهش گفتم امروز رو میخوام تنها باشم ، اگر چه کل دوری من و اون بیشتر از 10-12 ساعت نشده ، اما اون روز به 15 ساعت رسید و خیلی از دست من ناراحت شده بود و گفت که از نظر من این تنهایی اشکال داره .
من میخوام تنها باشم ، اون نمی خواد تنها باشه . من چیکار باید بکنم ؟