برگشت بعد از طلاق. وقتیکه همه حرمتها شکسته شده. آیا ممکن هست؟
سعید هستم. ۲۷ سالم هست. پارسال زنم طلاقم داد چون مواد مصرف میکردم. هر کاری که کردن دور و اطرافیانم نتونستم ترک کنم. یعنی خودم نمیخواستم در واقع. بچه نداریم. یک سال باهم زندگی کردیم.
بعد از جدائی من ضربه سختی خوردم. بعد از ۶ ماه رفتم برای ترک و الان ۶ ماه هست که مصرف نمیکنم. میخوام که زنم برگرده پیش من دوباره. تو این مدت یکساله که جدا شدیم اون هنوز ازدواج نکرده. هنوز دوسش دارم. میدونم که تقصیر من بود و زندگیشو خراب کردم.
مشکل اینه که موقع جدائی همه حرمتها رو شکستیم. جدائیمون خیلی بد بود. حتی حرمت خانوادهها هم شکسته شد. مثلا به من گفت که از اول هم دوستم نداشته . منم بهش گفتم که هیچوقت عاشقش نبودم و از این جور حرفها. ولی خوب من که اصلا منظورم این نبود. اون هم میدونم که قصد توهین نداشت. چون اصلا همچین دختری نبود. خلاصه وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن. (قبول دارم که کار اشتباهی کردم).
میخواستم ازتون بپرسم با این همه حرمت شکسته شده, با این همه توهینها میشه اون رابطه رو باز سازی کرد ؟ من همه تلاشمو میخوام بکنم. اما میترسم این توهینها و حرمت شکنیها برا همیشه رو رابطمون تاثیر بذاره. لطفآ راهنمایم بکنین. کسی تجربیه مشابه داشته ؟