با مادری که همش بهت سرکوفت میزنه و تحقیرت میکنه باید چه برخوردی داشت؟!
سلام دوستان
فکر کنم همه که نه ولی بعضیا از اعضا همدردی من رو بشناسن البته شاید!
من یه دختر 36 ساله و مجردم مثلا فوق لیسانس دارم خیر سرم اونم دانشگاه دولتی ولی بیکار
البته به صورت حق التدریس دانشگاه میرم برای تدریس ولی خرج خودم هم در میاد چون ماشالله دزدی تو روز روشن توی دانشگاها زیاده بخصوص آزاد! وتا میتونن حق استادای بدبختی مثل ما رو میکشن بالا!
که حرومشون بشه!:97:
بگذریم از بس دلم پره از همچی وهمه کس نمیدونم بایید از کدمشون شروع کنم!:grief:
ولی همه این مشکلات بیکاری نداشتن درامد ثابت ومجردی و خیلی مسائل دیگه بماند
مشکل من مادرمه که از بچگی همش روی اعصابه!
الان به جایی رسیدم که گاهی دوست دارم از دستش خودم بکشم وراحت بشم هم از اون از دست من راحت بشه هم من از دست اون!!!!!!!!!!!
همه روزای خدا که شروع میشه تاشب فقط داره به من تعنه وسرکوفت میزنه چرا کار پیدا نمیکنی ؟
چرا شوهر نمیکنی چرا بختت بسته است برو بمیر با این بختت.......
این همه درس خوندی مثلا فوق لیسانس گرفتی به چه درت خورد ببین دخترای مردم هم شوهر کردن هم کار دارن هم بچه دارن تو عرضه نداشتی هیچکدوم نداری باید بری بمیری وکلی از این اراجیف که هر روز بار من میکنه:302::161:
خسته شدم هر جوری بشینی حالیش کنی مقصر بیکاری وازدواج نکردن من نیستم ودست من نبوده نمیفهمه به هیچ صراطی مستقیم نمیشه!!
اون الان 75 سالشه ولی از موقعی که من بچه بودم دققیا از 5سالگی که پدرم فوت کرد رفتارش با من اینجوری بوده خیلی خشن وبی عاطفه است همه عمرش دست محبت سر من نکشید
از نعمت پدر که محرم شدم از محبت وعاطفه مادر هم تا این سن هنوز محرومم
تبدیل شدم به یه ادم عقده ای وعصبی وزودرنج که تحمل هیچی روندارم
تشنه یه زره محبت وتوجه شدم. بقیه خواهر برادرام شانس اوردن تو سن کم ازدواج کردن واز شرش راحت شدن من بدبخت که اخری بودم موندم زیر دستش تا هر روز با این رفتاراش منو زجر کش کنه
البته یه دوردانه پسر داره که همه زندگیش اونه یه تار موی پسر با 100 دختر عوض نمیکنه
من موندم این زندگی نکبتی که هیچ راه نجاتی بجز مردن ندارم.
هر چی تحمل میکنم به روی خودم نمیارم میبینم نمیشه میخوام برم واسه خودم مستقل بشم
ولی با کدوم پشتوانه مالی؟ تا بخوام خودمو جمع جور کنم وپولی دست وپاکنم که تعنه وسرکوفتای این من رو نابود کرده وفایده نداره اعصابی برام نزاشته.
مادر برای همه نماد مهر وعاطفه است برای من شده نماد زجر نماد نفرت وسنگدلی وبی عاطفگی!
به نظرتون تنها راه حل برای من مردن نیست؟چون دیگه هیچی به عقلم نمیرسه
هر چی تلاش میکنم نتیجه نمیده البته امید وانگیزه ای برام نمونده.
- - - Updated - - -
.
- - - Updated - - -
چرا ویرایش نداره این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:97: