میترسم اگه کارمو ول کنم دیگه کار پیدا نکن...
سلام بچه ها
من شهریور پارسال فارغ التحصیل شدم و تا دوماه پیش کلا بیکار بودم چون خیلی انگیزه و حس و حال کارکردن نداشتم.
الان دوماه هست که توی ی شرکت خصوصی تبلیغاتی که حدود 6-7 ماهه که تاسیس شده کار میکنم.
حقوقم در حد وزارت کاره و ساعت کاریم از 8:30 صبح تا 5:30 عصر که من بخاطر حجم کاری که دارم معمولا تا 6:30 عصر سرکار میمونم. محل کارم نسبت ب بقیه جاهای تهران بهم نزدیکتره اما تقریبا موقع رفت و برگشت حدود 1:30 توی راه هستم و خیلی خسته میشم میرسم خونه...ینی این مدت فقط میتونم برسم خونه و غذا بخورم و دراز بکشم و نهایتن 1 ساعت بشینم پای کامپیوتر یا پیش خونواده.
محیط کارم خوبه، دوتا اقا اونجا هستن که هردو خداروشکر چشم پاکن و سرشون ب کارخودشونه. و4تا دختر که همشون بچه های نرمال وبی ازاری ان.
کار من اصلا تخصصی نیست و هیچ ربطی به رشتم نداره و خوب یادش گرفتم، بطوری که خودم میتونم از همین طریق توی خونه کسب درامد کنم و مثلا با ظرف 6 ماه زمان خیلی بیشتر از حقوق الانم پول دربیارم.
من میخام کارو برای خودم داشته باشم اما با وجود این شغلی که دارم اصلا وقت ازادی برام نمیمونه که ب کسب و کار خودم برسم.
ب رئیسم گفتم تا اخر دی میام و دیگه نمیام. اما میترسم که دیگه کار پیدا نکنم:(یا محیطی مثل اینجا پیدا کنم:(
الان دو دل شدم که بمونم همینجا یا ولش کنم.
شما نظری دارین؟ بنظرتون حقوق و ساعت کاری من عادلانه اس؟