آیا به بازی گرفتن زندگی و احساس یک دختر برای پرکردن اوقات فراغت و تنوع بخشیدن به هیجانات شخصی کار صحیحی هست؟
آیا نباید به وقت درس و کار و ....، انرژی خود را به مسائل خود متمرکز کنند تا به وقت ازدواج دارای توانایی لازم اداره زندگی باشند؟ واقعا چقدر خوب که شما اینو میدونی
چون بقیه ما پسرها که تو این سن های 20 و 20 و خروده این هستیم کلا احمق تشریف داریم
یا کلا حق الناس و منطق سرمون نمیشه
یا نمیدونم بی دین و ایمان هستیم
وگرنه شما درست میگی دیگه
چقدر خوشگل میبری میدوزی دوست عزیز
برادر من یه پسر شاید قصدش صرفا
بازی باشه
ه حالا بنا به انصافش یا مییره سراغ به قول شما دبازی با
احساسات دخترا
یا مثل منه احمق یا عاقل (انتخابش با شما) میشینه و برا خودش درد میکشه تا کسی رو اذیت نکنه
شما فک کردی مثلا ماها نمیفهمیم بهتره انرژی رو روی کار گذاشت و فقط شما میفهمی اینو؟؟؟
یا ما نمیفهمیم
بازی با
احساسات دختر مردم کار صحیحی نیست و فقط شما میفهمی که حالا اومدی همچین سوال ساده ای میپرسی؟؟؟
نه دوست عزیز ما میفهمیم منتهی ماها هنوز خرمون روی پله شما احتماالا سنت رفته بالا حالا چ مجرد چ متاهل
برا همین خرت از پل گذشته و یادت نمیاد که یه سنی چقدر نیاز بود و راه حل نبود
بذارید اینجوری براتون قضیه رو روشن کنم
شما الان اگه شبا نخوابی چقدر به زمانت برای کار اضافه میشه؟؟؟؟
حددددداقل 5 ساعت تو روز زمانت بیشتر میشه
حالا زمان غذا و حموم و تفریح هم کم کن
اوووووووووه کلی زمانت بیشتر میشه دیگه
چرا اینکارو نمیکنی؟چرا مثلا در روز کلا یه ساعت نمیخوابی و بقیه رو کار نمیکنی؟ چرا به فکر این همه بچه ی فقیر یا معلول نیستی که با بیشتر کار کردن بهشون کمک بیشتری بکنی؟
چرا به جای سه وعده غذا یه وعده نمیخوری و باقیش رو بدی به نیاز مند؟
برادر من اینها نیازه
نیاز به ارتباط هم یک نیاز منطقیه و خیلی شدیده
اگه من نوعی میشینم خودم رو میخورم اتتتتتتتتفاقا دقیق میاد و تاثیر روی کار من میذاره و درس من که منه رتبه سه رقمی کنکور کارم میکشه به علمی کاربردی
پس نگو برید سراغ درس و کار
اگه من نمیرم سراغ دختر
بازی و یه دختری میاد با احساس من بازی میکنه و بازم من نمیرم انتقامش رو از کس دیگه بگیرم این از تربیت خانوادگی منه نه چیز دیگه وگرنه انتقام بعد از کار یه عکس العمل عادیه که خیلی ها انجام میدن(حالا درست یا غلط )
دخترا که نقدر از نظر متن شما فرشته هستن چون اگه خیلی فشار بیاد بهشون میتونن توی سن پایین هم
ازدواج کنن حالا با هر کسی
ولی پسر باید پول و خونه و هزار تا چرت و پرت دیگه داشته باشه
یا اینکه یه کاری بکنه دختر مردم عاشقش بشه تا بعدش بیاد و با شرایطش بسازه
شما اگه قراره نسخه بپیچی یا باید هم سن ما باشی
یا بابید کااااااااااااااملا مارو درک کنی که چون سنت بالاست نمیتونی
پس صرفا بیایید و لطفی بکنید و راه حل بدید که مثلا زمانتون رو چجوری از فشار این
احساسات کم بکنیم تاکنترل بشن
یا به دختر ها یاد بدید فرق پسر شیاد از خوب رو تشخیص بدن
یا به پسرها یاد بدید که چجوری قبل از وابسته کردن دختر بسنجن که مناسبشون هست یا نه بعد دل بسته اش کنن
و به دخترا هم همینطور
ممون از وقتی که میذارید ولی به نظرم این پستتون یه جور دوستی خاله خرسه بود
حالا امیدوارم ناراحت نشده باشید
من از نوع سبک متنتون ناراحت شدم و تو صحبتم باینش کردم
چیزی که عوض داره گله نداره که
شما هم اگه از حرفای من ناراحت شدید مثل من جواب منطقی بیارید و از افسانه های آرمانی بالای 30 سالگیتون برای ما نگید
ماهم سنمون میره بالا و احساساتمون کم رنگ میشه و مثل شما حرف میزنیم
شاید هم امودیم و مثل بعضی دوستان همین پستتون رولایک کردیم