هیچ حسی درون خودم احساس نمیکنم
سلام دوستان عزیز من عضو تازه وارد هستم و امیدوارم کمکم کنید تا مشکلم حل بشه.
من سها هستم و 24 سالمه، دانشجوی ترم 3 کارشناسی ارشد.
چند سالی هست که من خیلی بی انگیزه شدم، همه کار می کنم، درس، ورزش و ... . ولی برای هیچ کدوم انگیزه ای ندارم. درون خودم خلایی حس می کنم که به تازگی ایجاد شده.
مشکل بزرگترم اینه که این حس داره به رابطه ای که توش هستم هم لطمه میزنه. 7سال هست که با آقایی دوست هستم و قصدمون ازدواج هست و قراره ایشون بعد از عید بیان خواستگاری.
ما همسن هستیم، ایشون مهندسی عمران داره و یک سال از سربازیش مونده. مادر و برادران من و همه خونواده ی اون در جریان هستند.
مشکل من اینه که الان حسی نسبت به اون هم حس نمیکنم. نمیدونم این احساسات زود گذر هست یا نه. ولی در مقابل تمام محبت های خالصانه اون شرمنده میشم. نمیدونم این موضوع طبیعی هست یا نه. اون از هیچ محبتی نسبت به من دریغ نمیکنه، در تمام این 7 سال عاشقانه دوستم داشته و این موضوع رو بارها ثابت کرده. یعنی من هیچ وقت اون حس عمیق و عاشقانه ای که به اصطلاح در فیلم ها بین زوج ها جریان داشته ! رو نسبت به اون نداشتم. هروقت هم این دوست داشتن ها رو میبینم عذاب میکشم که چرا من اینطوری نیستم. من قبلا در سن 14و15 سالگی به پسر عموم علاقمند بودم و ازش خوشم می اومد. الان همش فکر می کنم اگر اون بود شاید بهش حس داشتم. موضوع پسر عموم رو نامزدم هم میدونه و همه چیز رو بهش گفتم قبلا.
حالا که خونواده ها در جریان قرار گرفتند نمیخوام الکی خراب کنم این رابطه رو.
از طرفی هم وقتی عذاب وجدان میگیرم به سرم میزنه که بهش بگم حسم رو .
از شما خواهش می کنم کمکم کنید به افکارم سر و سامون بدم و از این حالت انفعال دربیام. ممنونم