آيا با اين شرايط ازدواج كردنم درسته؟؟
با سلام خدمت دوستان گرامي
بنده يك جوان 30 ساله هستم ليسانس و فعلا بيكار.البته تا سال قبل توي يك شركت مشغول بكار بودم كه بعد از سه سال بي دليل و فقط با بهانه تعديل نيرو بيكار شدم.به خاطر اينكه سرمايه انچناني ندارم و همينطور پارتي و اشنا هم ندارم بيكار موندم با اينكه به جاهاي زيادي سر زدم و درخواست دادم.البته توي يكي از استانهاي مركزي ساكن هستم كه از نظر ميزان بيكاري وضعيت بهتري از بقيه كشور داره ولي خب نميدونم چرا كار برام پيدا نميشه در صورتي كه هيچ كاري كه در امدش حلال باشه رو عار نميدونم و انجام ميدم.
اين رو هم بگم كه از نظر خانوادگي مشكلات زيادي داريم و جو خانوادمون از وقتي به ياد ميارم تا الان به خاطر كوچكترين مسائل كم اهميت متشنج ميشده و حتي پدر و مادرم تا استانه جدا شدن هم رفتن.و اين وسط هميشه مادرم كوتاه اومده و سنگ صبور شده.اين هم اضافه كنم كه يك خواهر دارم كه 4 سال از خودم كوچيكتره و سال قبل ازدواج كرده.
البته در جمع و بين دوستان شاد هستم و با بودنم به شاد شدن اونها هم كمك ميكنم اما توي دلم غوغايي هست و به قول مادرم همه چيز رو تو دلم ميريزم و از درون ميسوزم.تا امروز همه دوستاي مجردم ازدواج كردن و من چند ماهه كه تقريبا تنها هستم.واسه ادامه تحصيل هم پول كافي نداشتم و نميخواستم خانوادم رو بيشتر از اين تحت فشار بگذارم به همين خاطر قيدش رو زدم.گرچه معدل ليسانس مهندسي از دانشگاه دولتي 18 بود.
اما بحث اصلي كه ميخواستم مطرح كنم اين هست كه با توجه به مشكلات روحي زياد مثل افسردگي و همينطور مشكلات مالي كه دارم حدود ده ماه هست توجهم به دختر داييم كه چند ماهي از من بزرگتره جلب شده و فكر ميكنم ايشون گزينه مناسبي هستن واسه ازدواج.كه اين رو از رفتار و برخوردهاي ايشون فهميدم.از طرفي فكر ميكنم كه نه شرايط روحي مناسبي دارم براي تصميم گيري و نه شرايط مالي اجازه ميده.سنم هم داره بالا ميره.اين رو بگم كه ايشون توي اين دو سه سال گذشته به بهانه هاي مختلف از جمله كمك به تغيير شرايط روحي و اجتماعيم از طريق گفتگوي رو در رو و مجازي باهام در ارتباط بوده.البته ارتباط از نوع سالم و اينكه اون چيزي كه فهميدم اين هست كه ايشون يك علاقه اي به من داره.چيز ديگه اي كه بهش فكر ميكنم فاصله سني هست.اخه تو فاميل ما معمولا خانمها از اقايون كوچكتر هستن از نظر سني و اين مسئله زياد ازارم ميده.چون خيلي جاها خوندم ازدواج پسر با دختر بزرگتر از خودش زياد رايج و توصيه شده نيست.حالا به نظر شما دوستان با اين مسئله چكار كنم؟؟ .البته ببخشيد كه در هم نوشتم ولي خواستم ي جوري همه مطالب رو برسونم.