چطور میتونم یه رابطه سالم رو شروع کنم؟
سلام
راستش قصد نداشتم در این مورد سوال کنم
اما خودم از پسش بر نیومدم و تو کارم موندم اینه که گفتم از شما کمک بگیرم.
اواسط تابستون بود که به خاطر مشکل قبلیم حضوری پیش مشاور رفتم و خوب در مورد اون مسئله راه کار دادن و جواب هم گرفتم و تا حد زیادی خوب شدم به علاوه بهم گفتن بعد از اینکه از این رابطه بیرون رفتی یه رابطه سالم رو شروع کن.
اما من نمیتونم.
دور و بریام رو میبینم از سیزده چهارده سالگی رابطه داشتن تعجب میکنم به خدا.
یه جورایی احساس میکنم نا توانم.
البته اونا مورداشون با من فرق میکنه.هدفشون از رابطه خوشگذرونی هست و همینطوری مثلا از قیافه یکی خوششون بیاد میرن سمتش.اونقدا هم واسشون مهم نیست طرفشون هم زمان با کس دیگه ای هم باشه اما راستش من اصلا نمیتونم با این قضیه کنار بیام.
یه دختری بود بیشتر از شیش ماه میشناختمش اخیرا بهش بیشتر توجه میکردم به نظرم دختر خوبی بود اما دیدم داره با یه پسره گرم صحبت میکنه و بهش میگه داداش!
داداش دیگه یعنی چی آخه ؟
برادر خونی نبودا
اینکه یکی در گذشته با کسی در رابطه بوده رو میتونم بپذیرم اما کسی که باورش در این موارد آزاد اندیشی و ریلکس بودن و اینا باشه رو نمیتونم.
البته تو این مدت جلو خودم رو گرفتم که وارد رابطه عاطفی نشم قلبم که نه اما کمرم شکست.
آخه خیلی خیلی کم پیش میاد اینطور مواردی که تا چنین سطحی تایید بشه توسط معیارهام.
حالا نظر شما چیه؟
در ضمن دوتا چیز بگم
یک اینکه نگین سرتو گرم کن ورزش کن درس بخون و...
این ها اگه قرار بود جواب بده همون چهار سال پیش که گفتین جواب میداد.
تو این چهار سال صبر کردم اما دیگه نمیتونم.
دوم هم اینکه به خوبی با قوانین سایت اشنا هستم و منظورم از رابطه ی سالم رابطه ای بود که حداقل تعهد دو طرفه ای توش باشه از طریق خانواده ها حالا فرضا