-
شکست عشقی
سلام
من پسری 25 ساله هستم در 19/5 سالگی عاشق دختر همکلاسی خود شدم از اون موقع تا حالا ایشون به من جواب منفی داده این خانم در فیس بوک صفحه داره من میرم براش پیام میذارم اونم عصبانی میشه مدام منو بلاک میکنه به من گفته از دست من شکایت میکنه به خاطر پیام گذاشتن . من این آدم رو در حد جنون دوست دارم این خانم اکثر همکلاسی های منو اد کرده ولی اسم منو اد نمیکنه بعضی کارهاش دیوانه ام میکنه مثلا همین به من اهمیت ندادنش لازم به ذکره این خانم خونه شون رو از شهر ما بردند خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
-
سنتون کمه
تجربه اولتون هم هست احتمالا
یقینا میگم بیخیالش بشید، حالا چطوری نمیدونم اما اون از شما بدش میاد
-
ایشون صالا از شما خوشش نمیاد و قاطعانه بهتون میگم تو عشق بیطرفه موندن اشتباه بسیار بزرگ و کار مافرجامیه.
این حالاتتون هم به دلیل سنتونه. اصلا حال و هوای ادم اینطوری نمیمونه. راحت به درست برس 1000 تا کیس دیگه پیش میاد
-
دوستان طوری میگن سنت کمه هر کی ندونه فکر میکنه ایشون 15 سالشه ... برادر عزیزم شما 25 سالته و هنوز داری مثل یه نوجون فکر میکنی ... این طرز فکرت برام عجیبه !!!!!!!!!!! لطفا در حد سنت فکر کن ... این خانم شما رو نمیخاد چون اگه میخاست بعد این 5 سال بالخره کمی نظرش نسبت به شما تغییر میکرد پس شما هیچگونه جذابیتی براش نداری که بخواد به سمت شما گرایش پیدا کنه ... لطفا زندگیت رو ادامه بده ... به اهداف آینده ت فکر کن ... وقتی مرد موفقی باشی موردهای خیلی بهتر برات فراهم میشه ... چه بسی همین خانم هم خواهان شما بشه :43:
موفق باشید
-
به نظر منم بهتره فرموشش کنید.این چیزا مقطعیه ، زود فراموش میشه
مطئنم شرایط های زیادی واستون پیش میاد
-
البته من خودم سر همین داستان یبار به فنا رفتم دانشجو که بودم و میدونم فراموش کردنش خیلی سخته اماعیر ممکن نیست